Која марка на лаптопи е најдобра?

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Според мене најдобра марка на лаптоп е:

• HP

Гласови: 10 9,3%
  • Dell

Гласови: 29 26,9%
  • Acer

Гласови: 9 8,3%
  • Asus

Гласови: 16 14,8%
  • MSI

Гласови: 2 1,9%
  • Lenovo

Гласови: 7 6,5%
  • Apple

Гласови: 20 18,5%
  • Toshiba

Гласови: 4 3,7%
  • Fujitsu Siemens

Гласови: 5 4,6%
  • Sony

Гласови: 4 3,7%
  • Ќе наведам друга марка

Гласови: 2 1,9%

• Вкупно гласачи
    108
Е ако де, плус има анкета за гласање.
остај брат, колку да се најдиме у центарот на вниманието, не си свесен колкава е желбата за упад у новоотворена тема и за мавање #2 и шансите за допаѓање на пишаното...

онтопик: Ејпл ти е сон брате, друго све е шитс хепнс.

Зависи бе џуниор,релативно прашање.. според мене HP,Toshiba ,Sony.. Ама највише зависи што има внатре.. кој процесор,графичка,рам и слично.. и прати малце форумов,гледај прво да не има тема отворена,до сега сите теми дупли ги отвори

Абе HP и Toshiba мислам им нема рамни.

Никако Toshiba! Најголемо ѓубре за редовен сервис!

Еве две ипол години маста и ја вадам на тошибава работи како персоналец 24/7 и мака нема...пу пу да не ја подречам:)

Никако Toshiba! Најголемо ѓубре за редовен сервис!

Apple убедливо најдобра. Најдобри конфигурации за рендерирање графика. Ако сте графички дизајнер тоа е вистински избор. А цените тоа го потврдуваат. По обичај се двојно поскапи од просечен лаптоп со слична конфигурација.
Ако бирам од останатите би бирал рандом. Сепак најголеми шанси би им дал на Dell:)

Абе HP и Toshiba мислам им нема рамни.

Еве две ипол години маста и ја вадам на тошибава работи како персоналец 24/7 и мака нема...пу пу да не ја подречам:)
Вади и уште маста на Toshiba, кога комплетно ќе се затне ладењето, ќе треба до последно штравче да се оштрафи дури на некои модели и дисплеот треба да се вади. o_O

Тој шо го имаш купено е најубав. Ете мене Сони Вајо најубај ми се.

Apple заедно со Alienware за кој што мислам дека беа произведени од Dell.

По македонски сеир Ејпл кој е инаку модифициран Линукс Free BSD за луѓе шо имаат длабок џеп со графички карта кој е тешка маркетинг кампања со дизајн глава да те боли.

По логика DELL затоа што нуди 5 години гаранција и не е за потценување за разлика од другиве.

Нема врска сите се исти WIN7 ќе работи добро на секоја конфигурација .

Ако си мрза и се плашиш од вируси а немаш појма од компјутери земи си Таблет Андроид и ќе завршиш голема работа.

Сега се е исто пазарот е тој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom