Која КЛАСА (не раса!) е најдобра?

• Креатор на темата Креатор на темата Complete
  • Време на започнување Време на започнување

koja e najdobra klasa(klasa ne rasa) :)

• Warrior

Гласови: 46 16,9%
  • Rogue

Гласови: 49 18,0%
  • Paladin

Гласови: 43 15,8%
  • Shaman

Гласови: 29 10,7%
  • Mage

Гласови: 54 19,9%
  • Warlock

Гласови: 49 18,0%
  • Priest

Гласови: 37 13,6%
  • Druid

Гласови: 32 11,8%
  • Hunter

Гласови: 35 12,9%

• Вкупно гласачи
    272
Дечки нов сум у играва. чини ли Undead WARLOCK?:vozbud::vozbud:

Не сум играл Lock но мислам дека Undead се најдобри за таа класа

Јас имам Undead Wlock, и топ е :) Ок, јас до 70ка го играв и стварно ми беше топ. Интересна класа... Ок, освен што Rogue е напраен најдобар за да играат копиљаци и да се палат дека “тепаат“ цело време... Едина мана на wow ако не цело време, бар у периодот пред wotlk... Сеа појма неам како е, на успешна рехабилитација сум :)

Позз

Jas igram so rogue i 55 lvl sum,no najdobra klasa e Warlock bidejki gledam kako igraat so nego najdobri se i brat mi igra warlock i zakon e!!!!
Jas bi pocnal Warlock ama 55 lvl sum pa zatoa!!!:uvo:

Warlock-ot Го направија срање во wotlk.До сега сум ги тепал сите класи пред да искочи лич кинг,Сега од рог неможам да мрднам,од аркан мејч па да не зборам од рет пала no comment.Oд дк..... итн итн.
Мене увек ми бил најдобар и е Undead Rogue, ми се игра со него ама што ме мрзи да квестам тоа е друго.

Decki vie ste ludi...jas se kladam deka nema sansi Warlock da istepa Rogue jas tolku vreme igram i nemam izgubeno od Warlock , Warlock sux (monotonija)...Inace koga sme kaj najaka klasa spored mene nema najaka klasa...zavisi do igracot ;)

ЛОЛ,уште никој нема речено rogue или shaman?Аман бре,инаку rogue owns mage според мене,во pvp,рогот ќе направи стеалт,и отпозади:Assault->Backstab->couge а мејџот со малце енергија,не ми се верува да преживее.А кој будала ќе гледа по рогој на battlegrounds?

Хахаха брат не трескај зелени ти се молам:pos2:
Баш мејџот е најпогоден за тепање вориори и гоугови....Рут ефект за роуг значи смрт а мејџот ги има најдобрите можности...

А инаку теоријата не ти тржи брат....При било каков стан,дејз,рут итд ефект мејџот може да се блинка и да избегне од било каква опасност...+ и мејџот има инвисибилитѕ ако не си знаел..

Јас имам Undead Wlock, и топ е :) Ок, јас до 70ка го играв и стварно ми беше топ. Интересна класа... Ок, освен што Rogue е напраен најдобар за да играат копиљаци и да се палат дека “тепаат“ цело време... Едина мана на wow ако не цело време, бар у периодот пред wotlk... Сеа појма неам како е, на успешна рехабилитација сум :)

Позз

Зависи брат кога и како...
Иначе најкопиљачка класа е + најлесна за играње...
Додека за против роуг најдобро ти е да земеш мејџ ресторејшн шаман или друид хилер..Како што имам приметено тие класи се најефективни за против роуг...

пиратска игра сигурно

Шо знам, сеа на оваа лич кинг како што слушам мејџ викаат најдобар е... ја сеа ке ја зимам па незнам што да почнам... предлози :):)

Шо знам, сеа на оваа лич кинг како што слушам мејџ викаат најдобар е... ја сеа ке ја зимам па незнам што да почнам... предлози :):)

Хантер или Паладин за пвп ако играш.

Paladin Retribution ili Holy...inaku Paladin na Retribution igram i sum prezadovolen,so Rogue imam malku problem dur go fatam na stun a potoa na 3-4 udari mi pagja.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom