Која КЛАСА (не раса!) е најдобра?

• Креатор на темата Креатор на темата Complete
  • Време на започнување Време на започнување

koja e najdobra klasa(klasa ne rasa) :)

• Warrior

Гласови: 46 16,9%
  • Rogue

Гласови: 49 18,0%
  • Paladin

Гласови: 43 15,8%
  • Shaman

Гласови: 29 10,7%
  • Mage

Гласови: 54 19,9%
  • Warlock

Гласови: 49 18,0%
  • Priest

Гласови: 37 13,6%
  • Druid

Гласови: 32 11,8%
  • Hunter

Гласови: 35 12,9%

• Вкупно гласачи
    272
Шаман најјак за пвп според мене (ако е на енчејнсмент) брст дмг као ненормален + тотеми + хиланје

Најака класа според мене е Death Knight кој треба да биде наведен во листата за гласање од страна на модераторите.

Mage FTW ахах мн јасно. Ако некој кине pvp i pve заедно тогаш тоа ти е Mage :smir:

udnead se najbojli i orkite:vozbud::vozbud:najaki se humanive se nubci:pos2::pos2::pos2::pos2:

Паладин и Шаман.

Off topic:Не можи да кажиш дека некоја класа е најака пошо за секоја класа има лек. И плус секој би кажал тоа шо сака да игра

On topic: За мене најак е паладин

Паладин ми лежи најдобро за играње, protected, a.k.a TANKADIN

paladin.jpg

abe zaso nema death knight gore u anketava inace spored mene najbolje klasi se rogue i warlock.Rogue u PvP steath i otpozadi ambush.A warlock curse minion i kraj.

Rogue u PvP steath i otpozadi ambush

Ambush незнам дали воопшто PvP rogue-ови го имаат на копче во било кој bar. Ако отвориш youtube и пишеш "pvp rogue", најверојатно ќе најдеш околу 99% cheap shot + kidney shot.. Никој не игра ambush. А за rogue лек: Resto Druid. Full hot на мене, или само rejuv + lifebloom , и full dot на тебе :) Insect swarm + moonfire .. Среден resto druid може да убие и 2 rogue-a одеднаш..

Моментално shadow priest 1v1, 2v2 па и 3v3 и 5v5. Overpowered до коска. Rogue-овите се некаде на дното заедно со DK's.

Моментално shadow priest 1v1, 2v2 па и 3v3 и 5v5. Overpowered до коска. Rogue-овите се некаде на дното заедно со DK's. Rogue ed

Паладин се многу OP'd со новиов пач. Немаш шанси, па уште ако си rogue, ќе наидеш на холадин (holy paladin) или танкадин (prot paladin) и се кршиш ти, чип шот мип шот, кидни шот, гарот, гоуж, вениш па пак од почеток па шедоуденс, па истото, 30 секунди станлок, и само се мрдат малце паладинов, за 2 секунди на полна е, за уште 2 секунди мртов си.

Иначе претпочитам human warrior, само заради шо имат Every Man for Himself, и sword specialization ( pvp all the way ). Кинеме сине, му влегвиш бао чарџ 20к крит, троудаун 5сек стан, го реметиш, ак е хилер еден мортал страјк вгз, и нек се чадит. :smir:

Поздрав до друидчо. Идај на kazzak.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom