Која игра сте ја играле најдолго

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
najdolgo, porano, ja igrav Empire Earth(po so kompjutercevo mi e mn slabo) i taka si bicev protiv kompjuter, i najdolgo so imam igrano edna mapa e okolu 25 sati, vo 2 ili 3 dena. ne mi tekvit bas. po so porano ko sedev edno vreme na kompjuter mnogu, sedev od osum sabajle(togas se vrakjav od na veslacko) do polnok, i posle polnok.ova e za strategija.
najdolgo igrana RPG mi e Might And Magic 6 Mandate of Heaven. igrava nemat grafika, ama od ko ja pocnav pred neznam kolku vreme(godini) uste ne ja imam zavrseno. ja preporacvam na tie so imet poslabi kompjuteri. mnogu e interesna i dolga, ne e ko novine, gledet samo grafika da napraet, a prikazna nemat vo igrava,ili e mnogu kratka.

JAS NAJDOLGO GI IMAM IGRANO
PES 3,4,5,6
FIFA 98,2000,2001,2002,2003,2004,2005,2006,2007
COUNTER STRIKE
GTA skoro site
NFS SKORO SITE

Warcraft tft 4 godini, veke nemozam ni da ja smislam.

Формула 1
1998-2002 Championchip
2003
2004
2005
сега не можам да ги најдам 2006 и 2007.:tapp:

Иам мавано ептен игри али најбољи што ми оставиле впечаток се:Half-Life,Warcraft 3 TFT,Diablo 2,WoW,Titan Quest,Stalker.Може има уште некоја ама тоа е тоа у глобала.

osven C.Strike stho sekoj den si igram, Diablo II Exspansion Set, go igram veke 4-5 godini :) nikad nema da mi zdosadi, den denes se smejam, koga ke mi tekne prv pat koga ja vidov diablo, si vikav u sebe, stho igraat mrdnative, igra li e ova :pos::pos::pos::pos:

diablo 2 definitivno ... pocnav negde u 8-mo oddelenie ... bas koa iskoci expansion .... sea uste ja igram , ko poremeten ... likovite gi napraiv sve po 90 level ... vise neznam so da im pravam !

najdolgo.. hmm.. sims :D 4 god :S i uste .. posle .. war3 2godini... posle dota 1god. wow pola godina.. :D

Final Fantasy, ја играм откако сум роден и никако да ја доиграм (75% сум на 12ката, дур да ја изиграм ке излезе 13 :D) Исто и WoW играв година и кусур, онака хардкор. Пред неа мавав WC3 1vs1/2vs2/3vs3 па дота. Другото све е ситниш, по 3-40 саати на игра, пошо толку траат синглплеерите дур ги свртиш со сите салтанати.

Цс играв 4 години престанав па играв WC3 na хпам серверот 5 години престанав и сега играм цс пак 1 годјна

StarCraft ja imam igrano najdolgo. Pocnav da ja igram od koga izleze. I eve uste ja igram.

Premier Manager 2002 ja igrav po 6-7 casa dnevno, po 2-3 sezoni :)

CS ja igram od samiot po4etok i se poveke sum zapalen :) Igram na kajgana serverite minimum po 6 saati dnevno :) i moite vikaat deka preteruvam i deka ke mi go skinele kabelot od netot:nenene: :ban?:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom