Која игра сте ја играле најдолго

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Јас најдолго време ја играв Starcraft(околу 4 години) и сега играм America's Army околу 2 години.

Наскоро на второ место ќе дојде X2: The Threat по број на саати поминати пред монитор.. на прво место сеуште неприкосновена Uncharted Waters: New Horizons со повеќе од 1000 саати :)

Епа најмногу сум ја играл GTA San Andreas, не затоа што неможев да ја свртам туку зашто ми беше претерано интересна...ја играв можда 6 месеци

јас ја играв FIFA 07 до пред еден месец, вкупно 9 месеци

Највеќе GTA San Andreas бидејќи беше стварно долга игра а и тешко се свртуваше така да...

Ќе се обидам да бидам краток и јасен!

FIFA-2006
-Првата недела ја учев како се игра (просек 6-8 часа дневно)
-До крајот на истиот месец ги поминувава сите предизвици и турнири додека не освоив се што има (просек горенаведениот)
-Од вториот месец до излегување на fifa 2007-што не сум сигурен ама мислам дека беа некаде помеѓу 6 и 7 месеци, секој ден ама буквално секој ден сме ја играле играва со еден мој пријател кој што и те како подпаѓа во групата фифа пациенти. Имаше денови кога сме играле по 22 часа а имаше и кога см фукнале само две утакмици. Просек на играње ми е тешко да извадам ама знам дека беше многу.

Тоа е мојот сега за сега рекорд во играње некоја игрица
ПОЗДРАВ до сите:kesa:

Tony Hawk's Underground - oд кога искочи па до сеа
WarCraft: TFT и DotA - 2-3 год.

Pro Evolution Soccer 6 дојде и над ГТа кај мене...
А тек со 7мицата што ќе праам :zlo:

И пишувајте само за синглплеј игри не спомињајте WoW,Counter,DoTA

wow veke 2 god. a pred toa warcraft3 dota , TD i enfos
isto taka command and conquer generals i command and conquer generals : zerohour

najdolgo sum ja igral Prince of Persija Worrior Winth okolu 5-6meseci

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom