Која игра сте ја играле најдолго

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Star trek: Bridge Comander
Star Wars: Jedi Academy по 200 пати ги имам свртено

Star Wars: Knights of the Old Republic ja imam svrteno nekoj 10 pati, a ne e mala igrata, treba nekoi 30 saata minimum da se svrti. Dvojkata isti ja imam svrteno 5-6 pati.

Najdolgo igrana igra bi bilo DIABLO 2, posto takva e igrata, i kolku i da igras, nikogas ne e dosadna, a slucajno ako ti se zdosadi (posle nekoja godina) si simnuvas nekoj mod (bi vi preporacal Chaos Empire, mnogu dobar mod) i posle zaglavuvas uste tolku!

Zakon igrica!

Defenitivno Fifa 2000,i Championchip manager 2001.a moze da se kaze i delta force mislam deka bese dvojkata:salut:

nakveke ja imam igrano red alert 2. veke 7 godini... prestanav da igram pred 4 (racunajte)

Warcraft scenario Dota i GTa site serijali ako se zemi :)

Warcraft III , Counter Strike NFS underground NFS mostwanted NFS carbon , Redalert 2 , FIFA 2007 , GTA San Andreas itn... :P

Највероватно тоа ке е Solitaire :zlo:

Epa...igrav Conquer online mn vreme..edno 2 godini...isto taka cs ali se otkazav pa pa pocnav pa pak se otkazav...i warcraft 3 TFT igrav se otkazav i sea pak pocnav da igram taka da...racunaj :)

E da...i sea pocnav pak WoW da igram ali onaka cisto od sto mi e dosadno :) a i od sto sakam da naucam igram veke edno 2 meseci ali ne seriozno

Kocka напиша:

ne ti zdosadilo be 5 god dota? Jas ja igrav DotA 1.5 god i mi zdosadi. Kanter igram 4 god, Generals 2 god, Age Of Empires 2 god, Warcraft 3 TFT 3 nedeli :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom