Која игра сте ја играле најдолго

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
MaLe4kA напиша:
Јас најдолго сум ја играла Red Alert, и ГТА вајсити...

Леле Малечка :zver:ка си! Девојче што играло RA2 заслужува почит :smir:

До сеа сум ја играл најдолго Guild Wars ме зарази играта исто така ја играм сеа Pray и неможам да ја поминам :tapp:

Najmnogu sum ja igral C&C Red Alert i C&C yuri's Revange a inace sea igram Guild Wars, ogame i Bite Fight. Drugo mnogu sum igral Freelancer. I kako site sum zglavil po cel den na Nintendo na Super Mario

Thief - Deadly Shadows... celi 5 meseca... i uste mi stoi vo kompjuter...
ne mozam da ja zavrsam...
Ako ja ima nekoj prevrteno, neka mi pisi bas sakam da znam kako...

побарај на google walkthrough (упатство како да поминеш стаза)

обожавам игрици

Јас најмногу ја сакав stronghold и ја играв побајаги време и исто age of empires.Исто ја превртував dinner dush и тоа сите можни верзии.И мафија беше ок само што не сакам толку насилство.Сега сум во потрага по некоја интересна.:helou:

Od single player igrite ubedlivo najdolgo ja igrav GTA:San Andreas. A ako gi racuname i MMORPG, togas e World of Warcraft. Sea neso ne ja igram poso neam pari za ekspanzijata...:(

Јас најдолго ја имам играно Star Craft закон игра. иако е стара но и сега ја играм. и таа ми е прва игра на компјутер

најдолго? хмм мислам дека беше Age of Empires II

Need for speed underground 1 okolu 12-14 pati sum ja prevrtel a underground 2 okolu 9-11 pati,most wanted malce 3 pati a carbon 1 samo,pocnaa ovie od EA games da me nervirat se poglupi i poglupi gi praat igrite

G e G o-junior напиша:
Јас најдолго ја имам играно Star Craft закон игра. иако е стара но и сега ја играм. и таа ми е прва игра на компјутер
:helou:
Исто, играта нема конкуранција... во однос на игривост... иако графички е...:kesa:

Commandos сите делови,закон игрица особено продолжението на кецот

најјаката игра досега што ја имам играно е Crazy Machines.
Играта е многу интересна, исто е и едукативна, бидејќи е поврзана со Физика. Останав 4 сати да ја играм, а во README пишеше:
ДА НЕ НАВЛЕГУВАТЕ ПРЕМНОГУ ВО ИГРАТА! ! ! !. lol

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom