Која игра најмногу те нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се нервирате додека играте игри?

• Да

Гласови: 126 78,8%
  • Не

Гласови: 34 21,3%

• Вкупно гласачи
    160
Највече ме нервира она играна со тие топчињата коа треба да ги редиш по пет еејјј кинам живци на неа.... рррррррр

Да...:tapp: , најчесто кој играм менаџер и у последна минута ќе ми дада гол :pos:

Najvise me nervira koa igram fudbal i ke napagjam napagjam napagjam i ke nemozam da dadam gol,i kompjuterot prva akcija nakaj mojot gol i mi go brca odma!Abe curam od nervoza togas!Mnogu e gzlarsko!:nesum:

Warcraft 3... Поточно дота... Кога играм со некои нубери... По 2 кила ослабнувам заради нервозата.:pos2:

na cs koga igraat nekoi so citovi i takvi gluposti.togas se nerviram najvise i tastatura i maus mavam od zid!!!
:pos2::pos2::pos2:

Порано многу се нервирав за игри но сватив дека е џабе и затоа веќе гледам што можам помалку да се нервирам :)

Кога на кантер некој ке уклучи чит го пцујам, редам све по список :)

се нервирам ако играм нешо со фудбал поврзано или со пукање абе на сите игри шо ги играм се нервирам а да гледам како играат конкуер ме нервира или да зборат за неа

Се нервирам ко играм дота и кантер коа ќе почнаат да оклулуват читови од кантер и на дота коа ме убиваат и ми го намалуват левелот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom