Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе... шо ја... :nesum: У заседа ми отвориле тема зад грб, глеам некоја тема отворена од мене, си викам кога ова се случило...Нормално... пак ти, Ива![]()
Абе ја можам да имам секс со било која, ама да водам љубов само со една! :smir:
Секс е пенетрација, водење љубов е повеќе ментална состојба отколку дејство.
водењто љубов практично и не бара активност, битна е конекцијата, погледот додека сме еден врз друг, желбата да се влезе во партнерот и тоа не само сексуално туку и душевно, соединувањето до степен на лудило што повеќе од секс не може да се има сепак... е водење љубов.
Чекајте сеа, ме збунивте. Водењето љубов ви подразбира и секс или не?
Според мене, не е исто. Сексот е повеќе физичка работа, а водењето љубов е проследено со погледи, допири, лепење бакнежи низ цело тело...
Зошто не? Нели ако ти е љубена, секако е водење љубов. Или не? Водењето љубов мора да е споро и нежно по дефиниција?Со љубената може да имаш секс набрзина, на пример во кола... Тука не станува збор за водење љубов.
Се губам. :uvo:
Шо не ти е јасно во мојава реченица?Викторгг напиша:Нормално, ако врвот на задоволството двајцата сакаат да го искажат со лепење на ѕид, тогаш во ред, и така водењето љубов реков веќе, го сфаќам како ментален чин, а не како глагол.
Чекајте сеа, ме збунивте. Водењето љубов ви подразбира и секс или не?![]()
Епа бараш дефиниции, како сакаш да не се изгубиш?Зошто не? Нели ако ти е љубена, секако е водење љубов. Или не? Водењето љубов мора да е споро и нежно по дефиниција?
Се губам. :uvo:
Angelot: Vodjenje jubavi...
Gjavolot: Karanje !!!
Angelot: Vodjenje ljubavi...
Gjavolot: Jebanje !!!!!
Angelot: Vodjenje ljubavi....
Gjavolot: UTOVAR !!!!!!!!
Angelot: Vodjenje ljubavi...
Taka da, sekoj si ima svoja slika i sekoj na svoj nacin si go dozivuva....