Која е разликата помеѓу Бугарија и Грција ?

• Креатор на темата Креатор на темата radapciger
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав от мене, биди ми срекjна... со една една стара "татарска" песна. :smir:

Ххаххахах:pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos::pos:

Си ја погодил песната
хаххаа

ке ни го кажеш оригиналот на песната или сами да го бараме
можеби е таа подобра

хаххахах ех бре бугарче бугарче ме насмеа до солзи:pos2:

Ххаххахах:pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos::pos:

Си ја погодил песната
хаххаа

ке ни го кажеш оригиналот на песната или сами да го бараме
можеби е таа подобра

хаххахах ех бре бугарче бугарче ме насмеа до солзи:pos2:

Оригиналот е бугарски. отдпреди 25-30 години е.
http://bg.wikipedia.org/wiki/Васил_Најденов

pase zne bugarite ex-komunisti segaevropejci a 9neuspesni a a razlikata so grcija e\sto e uspesna no sprema nas bugarija e bolja barem ne napaga politicki i pravi tenzii za razlika od grcite koi ni go sabotiraa trudot za NATO

А па вие сте сите едни цивилизирани....веке 20 000 години...уметник до уметника:pos2:Два кам'ка един врз друг сами не сте поставили бре ало :helou:

SAKAL DA PRIZNAESH ILI NE CELATA POLITICKA ELITA KAJ VAS IMA MAKEDONSKI KORENI:toe::tapp:

И аз имам ама не с'м от политическата елита.

Ма честно казано немам желание да имам ништо обшто с таја "политическа елита" и тем подобна сган уродлива.

kalorifera, слушам во новиот проект на израел плаќале подобро

Карлос, не те разбрав, сакаш да те признаам за небугар, за да говориш со мене или да бидам искрен? Интересно, замислив се за абсурдот да прашам секоj коj сака да сборува или дружи со мене дали тоj ме признава за бугар.
Еве, да, за мене дефинитивно не си бугар. Не те мислам за бугар.
А што обшто имаш ти со бугарсдката држава па бараш нешто од неja? Кажав ви, се што требваше да се признае на дипломатски начин ви е признаено и подпишано. Вие, ако луге, ако имате потреба нешто да барате од бугарската држава, станете државjaни и бараjте си правата!

Па ако си таа од сликата ти си елф, ние сме лугjе. Знаеш смртни сме ние, грешни, груби…
Али ако те поканам на вечера, кjе ти покажам другото лице на човекот (бугарот). Доброто лице.
:smir:
Гледам дека не си ме разбрал.Но ти не си се ни потрудил.Па нели јас ти се обратив тебе.Мене ме испровоцира твојот коментар дека би било смешно вие да го признаете фактот дека ние сме два различни народи.Убаво ти напишав дека се дури е така ќе разговараме на јазикот на кој разговараме.Јас и ти можеме на најфин начин да зборуваме до утре ама секогаш ќе има некој и некои кој ќе го растураат тоа.Погледни во весникот Нова Македонија на местата за коментари па ќе ти стане јасно.За каква пдршка од Бугарија зборуваш.Што вреди тоа признавањето(со тоа веќе не отековте)кога официјалната политика на Бугарија кажува нешто друго.Дали ти ја знаеш приказната со Касапоти човекот кој некогаш му се нашол на касапот.Ете така правите вие во врска со признавањето.Не мора на секое да не потсетувате дека први не признавте.Направете така и ние нема да се зезаме со вас и да си правиме мезе за тоа што сте НУЖНИК во ЕУ.:pos2::pos2:Но добро сигурно не мислиш дека ќе прифатиме дека сме Балгари со симбол КОЊСКО ОПАВЧЕ.И дека сме цицале од кобила.И дека сме чеда на како се викаше...а АСПАРУХ.Ма дај.

Вие сте нужник извон ЕУ при това барикадиран с висок зид през кој минават само авторизирани от консулатите индивиди. Аи кротуваи сега :)

калорифера, според твојата изјава што ја даде сега се прашувам каде е и разликата во твоето размислување и восхитување помеѓу Израел-Палестина и Бугарија-Македонија.

Вие сте нужник извон ЕУ при това барикадиран с висок зид през кој минават само авторизирани от консулатите индивиди. Аи кротуваи сега :)

добро бе саглам ли сте? што такво бараш на македонски форум?! ај гитла! Иш! ебави смрдливците...

Какво обшто имат Израел-Палестина с МК-БГ ?

добро бе саглам ли сте? што такво бараш на македонски форум?! ај гитла! Иш! ебави смрдливците...
Работим за државна сигурност и ви промивам мозоците потоа што поголема заплаха от вас за Б'лгарија нема :pos2:

А вас не ви ли е срам да ни говорите зад г'рба бе :) Кога дојдем да си кажем мнението и почвате с псувни и закани. Каде ви е вазпитанието, каде са ви парвите 7 години? Пфу не се спирате, бугарите това бугарите онова. Всека 3-та тема ви е за нас. Вие стварно имате некаква обсесија за всичко бугарско.

Чинам БГ беше претставена како нужник а не Македонија:baeh:

А Македонија вообште не беше претставена и по тази логика такава држава нема в Европа.

Работим за државна сигурност и ви промивам мозоците потоа што поголема заплаха от вас за Б'лгарија нема :pos2:

оф мори мајко... за државна сигурност... :tv:

матрикс а? него какви печурки кркате??? :vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom