daryll
борец за справедливост
- Член од
- 18 декември 2008
- Мислења
- 231
- Поени од реакции
- 3
тапа ти е муабетот, татарче.... слободен си, путуј!! :helou:
Поздрав от мене, биди ми срекjна... со една една стара "татарска" песна. :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тапа ти е муабетот, татарче.... слободен си, путуј!! :helou:
Поздрав от мене, биди ми срекjна... со една една стара "татарска" песна. :smir:
Ххаххахах:pos2::pos2::pos2:
Си ја погодил песната
хаххаа
ке ни го кажеш оригиналот на песната или сами да го бараме
можеби е таа подобра
хаххахах ех бре бугарче бугарче ме насмеа до солзи:pos2:
А па вие сте сите едни цивилизирани....веке 20 000 години...уметник до уметника:pos2:Два кам'ка един врз друг сами не сте поставили бре ало :helou:
Гледам дека не си ме разбрал.Но ти не си се ни потрудил.Па нели јас ти се обратив тебе.Мене ме испровоцира твојот коментар дека би било смешно вие да го признаете фактот дека ние сме два различни народи.Убаво ти напишав дека се дури е така ќе разговараме на јазикот на кој разговараме.Јас и ти можеме на најфин начин да зборуваме до утре ама секогаш ќе има некој и некои кој ќе го растураат тоа.Погледни во весникот Нова Македонија на местата за коментари па ќе ти стане јасно.За каква пдршка од Бугарија зборуваш.Што вреди тоа признавањето(со тоа веќе не отековте)кога официјалната политика на Бугарија кажува нешто друго.Дали ти ја знаеш приказната со Касапоти човекот кој некогаш му се нашол на касапот.Ете така правите вие во врска со признавањето.Не мора на секое да не потсетувате дека први не признавте.Направете така и ние нема да се зезаме со вас и да си правиме мезе за тоа што сте НУЖНИК во ЕУ.:pos2::pos2:Но добро сигурно не мислиш дека ќе прифатиме дека сме Балгари со симбол КОЊСКО ОПАВЧЕ.И дека сме цицале од кобила.И дека сме чеда на како се викаше...а АСПАРУХ.Ма дај.Карлос, не те разбрав, сакаш да те признаам за небугар, за да говориш со мене или да бидам искрен? Интересно, замислив се за абсурдот да прашам секоj коj сака да сборува или дружи со мене дали тоj ме признава за бугар.
Еве, да, за мене дефинитивно не си бугар. Не те мислам за бугар.
А што обшто имаш ти со бугарсдката држава па бараш нешто од неja? Кажав ви, се што требваше да се признае на дипломатски начин ви е признаено и подпишано. Вие, ако луге, ако имате потреба нешто да барате од бугарската држава, станете државjaни и бараjте си правата!
Па ако си таа од сликата ти си елф, ние сме лугjе. Знаеш смртни сме ние, грешни, груби…
Али ако те поканам на вечера, кjе ти покажам другото лице на човекот (бугарот). Доброто лице.
:smir:
Вие сте нужник извон ЕУ при това барикадиран с висок зид през кој минават само авторизирани от консулатите индивиди. Аи кротуваи сега![]()
Работим за државна сигурност и ви промивам мозоците потоа што поголема заплаха от вас за Б'лгарија нема :pos2:добро бе саглам ли сте? што такво бараш на македонски форум?! ај гитла! Иш! ебави смрдливците...
Вие сте нужник извон ЕУ при това барикадиран с висок зид през кој минават само авторизирани от консулатите индивиди. Аи кротуваи сега![]()
Работим за државна сигурност и ви промивам мозоците потоа што поголема заплаха от вас за Б'лгарија нема :pos2: