Ебате европата со монголо-татари и цигано-египќани.....А Македонија вообште не беше претставена и по тази логика такава држава нема в Европа.
Не фала..добро ни е и овака!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ебате европата со монголо-татари и цигано-египќани.....А Македонија вообште не беше претставена и по тази логика такава држава нема в Европа.
ах пуста желба :tv:А Македонија вообште не беше претставена и по тази логика такава држава нема в Европа.
celo vremeZaklucok=Grcija ja kleca Bugarija![]()
Не се согласувам со тебе. Јас исто бев студент во бугарија и со сите бугари што сум зборел ми имаат кажано дека сум бил бугар (ист народ различна држава као сме биле) искрено кажано благодарен сум им за тоа, затоа што со тоа си ја засакав сопствената држава повеќе. Најинтересното е што после неколку изедени бурека да јас сум бил бугарин од македонија 90% од нив си признаваа дека имаат потекло од Македонија, на еден бабата на друг дедото итн итн. А тоа дека се исти гом.а со грците мислам дека сите го знаат и нема потреба да се докажува нешто особено.Другар незнам дали си бил во Бугарија и си видел тоа или на памет збориш. Повеќето бугари со кои сум правел муабет јасно и гласно имаат кажано дека македонците се различен народ од бугарите. А тоа што некои не сметаат за бугари е заслуга на десетина квазибугарскипатриоти и псевдоисторичари. Каракачанов е еден, друг е водителот Трифонов (тој што за малку ќе заплачеше со интервјуто со Џамбазов) и еден не ми текнува сеа. Незнам оти ви е толку тешко да поверувате. На идеја дури сум и да направам клипчиња во кои бугари кажуваат дека сме различни и да ги ставам на тубето. Сепак мислам дека не е ОК во време кога бараме светот да не признае под уставно име ние на други да им кумуваме (ова го викам дека спомна татари), а за тоа што велиш дека пиењето и жените се поважни од политика донегде си во право. Поради такви ко мене што живееле во Бугарија а кажувале дека се македонци и создавале пријателства таму, Македонија има поголема корист одошто од такви што само плукаат по Бугарија и ги провоцираат бугарите да не мразат.
Поздрав до сите
celo vreme
vas ve kleca interno vo semejstvoto EUЧудно.Во целио свет преобладава мисленето дека грциа вас ви клеца цело време.Но не вервам и аз на тоа.Пропаганда требва да е.:smir:
vas ve kleca interno vo semejstvoto EU