Која е причината за сакање?

• Креатор на темата Креатор на темата Almighty Nane
  • Време на започнување Време на започнување
Nikola, ne pravis lugevo kako zivotni da sme. da ima i seksualen nagon no i mnogu poveke od toa vo ljubovta.
... a inaku djabe e da se trudis da mu ja dolovis na nekoj ljubovta ako ne ja pocuvstvuval. jas sum sakala duri iako ljubovta ne mi bila vozvratena. znam deka zvuci kako klise ama sum bila srekna sto ljubam...

Vikuska напиша:
Nikola, ne pravis lugevo kako zivotni da sme. da ima i seksualen nagon no i mnogu poveke od toa vo ljubovta.
... a inaku djabe e da se trudis da mu ja dolovis na nekoj ljubovta ako ne ja pocuvstvuval. jas sum sakala duri iako ljubovta ne mi bila vozvratena. znam deka zvuci kako klise ama sum bila srekna sto ljubam...
pa i pokraj se koga ke sakas i toa e ljubov. ama sepak treba da se ima nekoja granica :rirtruyr

Која е причината за мајонезот?
Колку глупо прашање.

Sith​

Желбата да се споделат многу работи со некого-друг. Ова е само една од причините кои според мене ги има многу.

Se saka poradi edna pricina, pricinata e ljubov nema druga:back:

Sith_Lord напиша:
Која е причината за мајонезот?
Колку глупо прашање.

Sith

hmmmmmm.... ako ti e glupo ili nemas pojma ne odgovaraj:toe:
poveketo odgovaraat ljubov,ama ne e toa prasanjeto.Tuku STO E TOA STO VE NATERALO DA POCUSTVUVATE LJUBOV???:back:

Pricina e da se prodolzi razvojot na covestvoto...:toe:

honey-boney напиша:
Pricina e da se prodolzi razvojot na covestvoto...:toe:

Добро после што се буниш кога сите ти ги поврзуваат годините со постовите и добиваш реплика на секоја тема.
Врати се на прва страна прочитај ја поентата на темата,размисли па одговори...

п.с.малце сум нервозна,морав да те искарам:smir:

Almighty Nane напиша:
hmmmmmm.... ako ti e glupo ili nemas pojma ne odgovaraj:toe:
poveketo odgovaraat ljubov,ama ne e toa prasanjeto.Tuku STO E TOA STO VE NATERALO DA POCUSTVUVATE LJUBOV???:back:

Па кога ќе ми се дигне на некоја, знам дека ја љубам.
Едноставните работи се правилни.
Многу филозофии на никој не му помогнале:)

Секој што сака е сакан. И то е

leandra напиша:
Добро после што се буниш кога сите ти ги поврзуваат годините со постовите и добиваш реплика на секоја тема.
Врати се на прва страна прочитај ја поентата на темата,размисли па одговори...

п.с.малце сум нервозна,морав да те искарам:smir:

Ne mi precat replikite,bas mi se dopagaat,ne e interesno da napises nesto,a da ne dobies replika...Ako zatoa sto me iskara,ke si poplacam malce,ama ke mi pomine...Ne se lutam,srekna sum deneska,pa mozete da si pisuvate sto sakate,ne mi smeta...pozz:smir:
P.S.A so se odnesuva do postot,se zezav i iskreno ne ocekuvav nekoj da me sfati seriozno,ama nema vrska....:smir:

Никола напиша:
Па кога ќе ми се дигне на некоја, знам дека ја љубам.
Едноставните работи се правилни.
Многу филозофии на никој не му помогнале:)
hm... ako koga ke tis e digne na nekoja znaes deka ja sakas,tesko na nea:uopliuyt
ama pak mislam deka ljubovta ne e ednostavna. da e tolku ednostavna nikoj ne bi lelekal od nea,ne bi pisuval pesni, ne bi mozele mazite i zenite da se ogovaraat:pos2:

Almighty Nane напиша:
hm... ako koga ke tis e digne na nekoja znaes deka ja sakas,tesko na nea:uopliuyt
ama pak mislam deka ljubovta ne e ednostavna. da e tolku ednostavna nikoj ne bi lelekal od nea,ne bi pisuval pesni, ne bi mozele mazite i zenite da se ogovaraat:pos2:

Песни пишат тие кои не ебат.
Ти велам едноставни одговори за се има:)

...taka e dechki -fuck on-...kazete si sve sto vi lezi na srce...pa nek vi legne i u krevet...hahahaaaaa

Никола напиша:
Песни пишат тие кои не ебат.
Ти велам едноставни одговори за се има:)
druze samo produzi taka:wewewewrw samo nemoj da pocnes pesni da pisuvas\;l ;l :pos2:
ama ipak toa ne e ogovorot na temava:nesum: :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom