Која е причината за сакање?

• Креатор на темата Креатор на темата Almighty Nane
  • Време на започнување Време на започнување
jas u toj so sum zajubena prvo mi bese mn odvraten ama posle prvoto muvanje mi se stopi srceto! mn dobro se lapase a posle svativ deka bas e sladok

Па дефинитивно зошто знае како да ме орасположи и да ме насмее во секое време..без разлика дали сум изнервирана, нерасположена или дури и да сум пресреќна, секогаш знае да ме насмее и и расположи уште повеќе.. Исто така, кога ќе ме одбрани за нешто ми е толку мил, ми доаѓа така убаво да го гушнам... ама не можам. Кога сум со него се е така убаво...а кога треба да си одам, никако не можам да тргнам, не сакам да сум далеку од него... Тоа е :toe: Љубов е.:love2:

Emi4ka напиша:
jas u toj so sum zajubena prvo mi bese mn odvraten ama posle prvoto muvanje mi se stopi srceto! mn dobro se lapase a posle svativ deka bas e sladok
Аман бре,колку години имаш девојко?:tapp: Знаеш ли што е љубов?!

Го засакав поради начинот на кој се чувствувам кога е со мене,поради начинот на кој ме гледа,бакнува,гушка...едноставно...поради тоа што е сонце најубаво на цел свет!

Jas pak ke recam cela finta e vo ova

[FONT=&quot]Се додека го сакате некого поради неговите доблести, не е ништо сериозно. Тогаш кога ќе почнете да го сакате поради неговите мани, тогаш тоа е љубов

Bidejki ko ke go sakas nekogo poradi negovite mani e togas e taa vistinskata ljubov, bidejki ako nekogo ne go sakas takov kako so si e so site losi i dobri strani ne e to to.
[mod]Следниот пат кога ќе постираш намали го фонтот,добро се чита и со помали букви
leandra[/mod]
[/FONT]

Чуството дека има некој на кого можеш да му се довериш,кога ти е тешко некој да те сослуша едноставно некој со кого би посакал постојано да си

У стилот на прашањето на темава...Причина за сакање е љубов:pipi::smeshko:

Без причина можам да сакам ,а со причина можам да не сакам (да не речам - мразам).

неможам тие чувства да ги објаснам со зборови. Колку и да си ги опишувам самиот на себе сепак неможам да си ги сфатам зборовите со кои би ги опишал тие чувства.
еве пример:
Една од поголемите причини за тоа што ја сакав мојата бивша е спротивностите, разликите мегу нас двајца, експериментиравме и се проучувавме...
Друга причина би била затоа што ми подаруваше љубов... кхм... не знам. ај ке размислам подобро па ке го надополнам постов. Можеби и не е право време да го пишувам ова.

Koga mi e malku denot i nokta,koga sekoj moment so nea mi e poseben,koga mi nedostasuva postojano.....koga zbudaluvam po nea.

Necrophilia напиша:
неможам тие чувства да ги објаснам со зборови. Колку и да си ги опишувам самиот на себе сепак неможам да си ги сфатам зборовите со кои би ги опишал тие чувства.
еве пример:
Една од поголемите причини за тоа што ја сакав мојата бивша е спротивностите, разликите мегу нас двајца, експериментиравме и се проучувавме...
Друга причина би била затоа што ми подаруваше љубов... кхм... не знам. ај ке размислам подобро па ке го надополнам постов. Можеби и не е право време да го пишувам ова.
da druze,sprotivnosti te se privlekuvaat no mislam deka ne traat mnogu ipake toa e crno i belo... jas znam od iskustvo deka ne se trpam mnogu so nekoj koga e razlicen od mene,moze na pocetok e interesno no posle svakame deka nemame nisto zaednicko:)
a toa sto te sakal nekoj e jaka pricina da i ti zasakas nekoj,posebno ako predtoa si imal losi vrski:back:no sepak samo da te saka na zbor ne e i nesto. podobro e da dokaze deka te saka a ne samo da ti vika te sakam...:iopliopp :smir:

Almighty Nane напиша:
da druze,sprotivnosti te se privlekuvaat no mislam deka ne traat mnogu ipake toa e crno i belo... jas znam od iskustvo deka ne se trpam mnogu so nekoj koga e razlicen od mene,moze na pocetok e interesno no posle svakame deka nemame nisto zaednicko:)
a toa sto te sakal nekoj e jaka pricina da i ti zasakas nekoj,posebno ako predtoa si imal losi vrski:back:no sepak samo da te saka na zbor ne e i nesto. podobro e da dokaze deka te saka a ne samo da ti vika te sakam...:iopliopp :smir:

мислам дека напоменав, спротивностите се привлекуваат - врската е поинтересна поради тоа што експериментираме еден со друг.

можеби во мојата претходна врска проблемот беше што повеке немаше на што да експериментираме...

сепак има нешто и посилно од љубовта што треба да ги спои душите нели? некам да навлагам на тематикава... ама ке сфатите за што зборам.

Necrophilia напиша:
сепак има нешто и посилно од љубовта што треба да ги спои душите нели? некам да навлагам на тематикава... ама ке сфатите за што зборам.
so ljubovta ide cel paket. Mislam na onaa ISKRENA ljubov.

Almighty Nane напиша:
so ljubovta ide cel paket. Mislam na onaa ISKRENA ljubov.
кхм... сега ке ме предомислиш и ке ме разочараш? да сватам дека до сега никогаш не сум љубел? хаха... ти објаснив во пвт... постои вечна љубов... но има некои работи што се посилни од љубовта...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom