- Член од
- 29 мај 2008
- Мислења
- 118
- Поени од реакции
- 7
атеист очигледно е дека самиот луташ помеѓу верниците и неверниците,но тоа си е твој проблем можеш и помнатаму да бидеж заглавен некаде во некое време,значи не сум јас тој кој треба да ти го покаже патот,ни во вера ни пак надвор од таа вера,ако ти си се определил да одиш на таа патека,и сметаш дека е исправна со среќа,не сум виртуелен поп или владика да ти солам памет,но едноставно веќе стана практика на типчина како тебе кој имаат задна намера,т.с си прават за себеси некакви лични анкети или платени анкети собираат мислења по форумиве па потоа едноставно сето собрано мислење започнуваат да го злоупотребуваат или пак искреноста на учесниците во темата им се враќа како бумеранг,а дека сум некаде во близина на вистината докажува токму твојата реакција,бурна дрска и недолична,со други зборови недораснато детенце со кое можат да манипулираат кој сакаат,или пак со други зборови личност кој нема изградено свој став па му е потребно мислење од други,а тоа што ќе се жалиш кај администраторите повторно докажува дека ти едноставно не можиш да трпиш критики,и сега ти очекуваш за твоето отварање на темава сите да паѓаме в несвест од преголема радост што ете конечно дошол месијата и дека сега е вистинското време тој да не просветли,т.с да ни каже не само на нас туку и на сите околу дека со векови море со милемиуми сме живееле во една голема заблуда и дека човештвото чекало на доаѓањето на атеисткој ќе ни ги отвори очите,бре бре што ме исплаши со тоа ќе се жалам кај администраторите,а ти и сличните како тебе можат да отвараат уште стотици теми со слична содржина и повторно ќе се сведе на едно тој што верува во постоењето на бог,дали како личност дали како сила дали како енергија сеприсутна,нормално дека ќе успееш да го заведеш и да го одвратиш од патот по кој оди,а тој што не верува,велам што не верува,па него му е јасно дека не постои и не му е потребно некој да му каже,а не верува зошто едноставно не чуствува дека постоењето на бог е стварно,само заскитаните и тие кој лутаат едноставно постојано постојано постојано им е потребни некој да им кажува дека не постои или постои,на темава може да се дискутира уште 10 години но повторно тоа ќе биде само вртење во еден волшебен круг,можеби и тебе ти е јасно дека уште со самото отворање на темата истата е предиспозицирана на пропаст ама тоа тие,и за крај,твојата негативна енергија пробај да ја канализираш во позитивна а не да ја истураш по форумиве,научисе дека животот не постила секогаш црвени килими,туку некогаш постила и трње и камења,твојата нервоза мене ни најмалце не ме засегна,и за крај ако не ти се допаѓа нечија критика не само мојата,оди вришти кај администраторите,само гледај солите да ти бидат поголемо од кроколдилските за да можат да ти поверуваат и да ти ги ислужат твоите желби,
само една порака ---ако те разгалиле дома,незначи дека треба да бидеж разгален секаде па што ќе посакаш тоа да добиваш.
ај создравје и кога ќе најдиш поасолна тема,за која вреди да се дискутира тогаш повторно ќе дојдам на таа тема.
само една порака ---ако те разгалиле дома,незначи дека треба да бидеж разгален секаде па што ќе посакаш тоа да добиваш.
ај создравје и кога ќе најдиш поасолна тема,за која вреди да се дискутира тогаш повторно ќе дојдам на таа тема.