Кој предмет најмногу го мразиш?

• Креатор на темата Креатор на темата G!г1cEN4to...Tt
  • Време на започнување Време на започнување
Математика ми беше омилен.Со душа чекав да дојде.Сега се скарав со математиката.Не го мразам предметот, едноставно не го сакам.:smir:

Mene naj naj tapa predmet mi e istorija... sooo booooriiiing

U sekoj slucaj ne sfakam sto tolku site se zalat od hemija, fizika i matematika site, ja ne deka nesto gi sakam ama nikogas ne mi bile teski ili problematicni... Do dusa fizika aj taka-taka, znae nekoas da bide apstraktna, ama hemija i matematika e stvarno mnogu ednostavno, treba samo da sakas da go sfatis i da ne pocnuvas da ucis so mislata u glava deka "ova e tesko i nema sansi da se sfati".

математка .......ич ама ич не ми иде предметов тапа математичар сум :toe:

Мразев биологија до лани...сега веќе го немам предметот:pipi: од овие сега што ги имам...не знам...филозофија, бизнис, програмски...итн, итн...(i could go on...)

Мразам : Биологија и Техничко ! :nenene:

Далечинското од телевизорот, нешто ме заебава во последно време.

Не дека ги мрзам предметите, па овој најмногу:) Едноставно, само него го мрзам. Физиката никогаш не ме интересирала. Ама НИКОГАШ.

Историја.
Историја.
(не е доволно еднаш да напишам)

Бизнис|синзиБ
Ти се се
јаам на предметот:nerv:

Бизнис|синзиБ
Ти се се
јаам на предметот:nerv:
Исто. Гарант го кикснав тестот, ама ај. Еден куп работи за набројување шо нормално треба да се знаат напамет, а јас и учењето напамет не се „сакаме“ многу.

биологија. Она шо го учиме (втора година гимназија сум) нема шанси да ми треба. А секако не студирам понатаму Медицина, ниту пак нешто шо е поврзано со Биологија. Така да само не замара со непотребни работи.

А математика ми е омилен. И информатика се разбира :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom