Кој повеќе ужива?

• Креатор на темата Креатор на темата Chandler
  • Време на започнување Време на започнување
CopyOfDeath напиша:
Па не ме е*еле затоа велам дека незнам кој повоше ужива инаку очекував некој да ме цитира некој
Инаку уживам кога е*ам:cuc:

Не е ваљда дека леш си ебел:) Или премногу со себе си окупиран.
Обично задоволството е обострано во мојот случај, он топик.

123 напиша:
Не е ваљда дека леш си ебел:) Или премногу со себе си окупиран.
Обично задоволството е обострано во мојот случај, он топик.
да ама темата е кој повеке ужива дужината или Дубината:pos:

Па како да ужива дубината кога не ја осеќа дужината или поточно волуменот.

jas mislam deka i dvajcata...ali mnogu zavisi vo koj momenti i koi etapi dodeka se sexas...bidjeki ne e se isto da si odozgore i odozdole i dali ima ova ona ili nema ova ona...ili mu pravish keef u momentot na nego ili ti pravi keef on tebe ili dvajcata si se kefnuvate megusebe...mislam deka ke se pogodi onaka odredena faza kaj shto e ednakvo uzivanjeto, a u druga faza edniot malku poveke, pa posle drugiot malku poveke...i na kraj toa poveke e relativna rabota...:icon_lol:

За поголемо уживање повеке пози и накрај сите задоволни и срекни на уживани задоволни и двете страни

123 напиша:
Па како да ужива дубината кога не ја осеќа дужината или поточно волуменот.
цврстината и стилот е најбитен не е се до дужината

Уживаат и двајцата ако приближно до еднакво го сакаат моментот. Уживаат ако и на двајцата им светкаат очите кога ќе се погледнат и се разбираат дека сакаат секс, ако и кај двајцата се чувствува потреба да се почувствуваат. Што има врска кој "прима", а кој "става"? Од тоа не зависи уживањето.
А ако едниот од двајцата сака само затоа што сака другиот, тогаш ни едниот ни другиот целосно ќе ужива.
Сепак според мене е како двајцата го доживуваат моментот.

Читајќи од погоре, ваљда двајцата:wink:
Али ако подеднакво уживаат двајцата, може да ми објасните зашто машкото во текот на денот 3000 пати ќе помисли и посака секс, и буквално би го имал скоро со секоја девојка, а женското 1000 пати ќе помисли на секс, а ќе го посака само со љубениот или некој ко Бред Пит?
:icon_lol:
Ако уживањето е еднакво, тогаш зашто и женските не го посакуваат толку колку машките?
Не викам дека женските не сакаат секс, али кога ќе спомнеш секс први летаат машките...:icon_roll

Од стереотипи и пусти срам! Инаку немојте да ми кажете дека не ве подјадува нешто!

spooky напиша:
Од стереотипи и пусти срам! Инаку немојте да ми кажете дека не ве подјадува нешто!

Да де, тука пак доаѓа тоа, ако машкото има 3 девојки е фраер, а ако девојката го напраи тоа е КУРВА! Лошоооооооооооооооооооооо:ne::icon_mad:
Значи кога девојките и машките ќе бидат еднакви, кога е во прашање сексот?

Кога ќе престане да ви биде гајле кој кажал, шо кажал, како кажал, дали некоја со пајажина на пичката ве гледа попреку и ве оговара дека сте курви и слично.

Де де со три машки. Та нели го апсолвиравме тоа.
Абе јасно е. Жените го доживуваат сексот поинтезивно. А не е лошо тоа.
Мада има девојки шо пазат дали ногата и била добро наместена, косата да не и се заплеткала, те кога голта да не и потече по брада. Ехххх, ама тоа е друга приказна.

FortunE напиша:
Уживаат и двајцата ако приближно до еднакво го сакаат моментот. Уживаат ако и на двајцата им светкаат очите кога ќе се погледнат и се разбираат дека сакаат секс, ако и кај двајцата се чувствува потреба да се почувствуваат. Што има врска кој "прима", а кој "става"? Од тоа не зависи уживањето.
А ако едниот од двајцата сака само затоа што сака другиот, тогаш ни едниот ни другиот целосно ќе ужива.
Сепак според мене е како двајцата го доживуваат моментот.

Мене ми се претвараат очите во ѕвездички...:)

Мамата, теми за секс, а мене ми се рика ми се ебе.
Мамата.

Него, спукс е во право, апсолутно. КОга нема да се оптеретувате кој што рекол, кажал, лаел, оговарал, за вас, тогаш, а дотогаш, бујрум, која како милува.

Инаку, Форчун, врти сучи (иако е најмалку битно, малку сеир) женката прима па и на глава да дуби оти кај неа е прималката, а мажјакот дава, бидејќи во него е давателто.

Најмалку важна е дефиницијата кој, кому, колку, како ако обајцата имаат интензивни чувства и се сакаат. Ним најмалку посекако. А, најважно, на оние што ги наведе Спукс, со урда на членот и со пајажина на таквата, на оние кои немаат друга работа ами грледаат не својата туку туѓата сермија.

ThA-BiTcH напиша:
Читајќи од погоре, ваљда двајцата:wink:
Али ако подеднакво уживаат двајцата, може да ми објасните зашто машкото во текот на денот 3000 пати ќе помисли и посака секс, и буквално би го имал скоро со секоја девојка, а женското 1000 пати ќе помисли на секс, а ќе го посака само со љубениот или некој ко Бред Пит?
:icon_lol:
Ако уживањето е еднакво, тогаш зашто и женските не го посакуваат толку колку машките?
Не викам дека женските не сакаат секс, али кога ќе спомнеш секс први летаат машките...:icon_roll

Кој тоа вика дека машкото повеќе пати помислува на секс од женското? А тоа дека машкото би легнал секоја, а женското одреден некој ... зависи кое машко и кое женско. Има сеуште мажи кои можат и сакаат и мислат на една и само неа сакаат да ја легнат 3000 пати во денот:)
А први летаат машките затоа што се во све послободни, иако пак ќе кажам и тоа зависи ... сепак не е све до летањето пред луѓе:ne:
Така да уживањето е подеднакво исто кај двајцата ... во спротивно ни тој ни таа не би се е*еле:icon_lol: :wink:

Pa, da, moeto razmisluvanje na ovaa tema e slicno kako i divine, taka, da,
Fala ti, divine, me spasi od kucanje :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom