Кој му ја скрши веце-школката на Дадар?

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо чудно ќерка му Бојо,според килажата пропорционално одговара на ситуацијата.

scaled.php

Од извори „блиски“ до МВР и од Крим Техника неофицијално се дознава дека е земен отпечаток од газот на ќерка му на Бојо
и моментално се споредуваат со тој земен од шољата. Поради големината на отпечатокот, резулатаи се очекуваат за неколку месеци.

:pos::pos:
Новинарите у Македонија:facepalm:
Дадар:facepalm:
ВЦ школката:pos::pos:

Добро бе мме имаат ли памет овие? Што кур ме боли мене за вц школката на Дадар?

шокантно,скандалозно,неверојатно му ја скршиле шољата на дадар..

Приоритети, приоритети насекаде!

Мене ноктот ми се скрши, чекам во секој момент тоа да биде прогласено за ШОКАНТНО и СКАНДАЛОЗНО... Нокт е во прашање, не е шала...

Приоритети, приоритети насекаде!

Мене ноктот ми се скрши, чекам во секој момент тоа да биде прогласено за ШОКАНТНО и СКАНДАЛОЗНО... Нокт е во прашање, не е шала...
Контактирај некое wanna be новинарче и славата е твоја :D

После она што ги снајде ракометарите сега го читам и ова cccc :place:

Многу се вознемирив кога пред некој ден ја прочитав оваа трагична и траорна вест . Со голема тага и болка во душата сочувствувам со господинот Дадар за неговата огромна загуба , и се надевам дека органите на прогонот во нашата држава во најкус можен рок ќе го пронајдат извршителот на овој гнасен и крвнички чин , и дека ќе ја добие казната што ја заслужува . И покрај тоа што знам дека ова е огромна и ненадоместлива загуба , и дека тешко е да се најде утеха во овие тешки моменти на болка и тага , сепак ќе пробам барем малку да го утешам господинот Дадар со тоа што уште утре ќе донирам 10 000 денари на неговата сметка , за да може човекот да си купи нова шоља . Исто така ги повикувам сите добронамерни граѓани во државава да го следат мојот пример , и да донираат средства на неговата сметка ( кој колку што е во можност ) .

Под итно да се батали судењето за Смиљковско езеро и да се пренасочат сите ресурси на овој случај. И протест ако треба ќе се прави! А богами и контра-протест.

Ако не ја има осигурано па сега сака да наплати јас ја. Прај некој дубари чоекот:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom