Кој му ја скрши веце-школката на Дадар?

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е стварно потресна вест,дури незнам што е побитно дал да се мислам за парите што ми ги борџат дали ќе ми ги вратат или за тоа што му се скршила школката на Дадар.Јас мислам дека проблемот со школката е поголем и дека ги засенува проблемите на останатите луѓе:facepalm:

Приоритети, приоритети насекаде!

Мене ноктот ми се скрши, чекам во секој момент тоа да биде прогласено за ШОКАНТНО и СКАНДАЛОЗНО... Нокт е во прашање, не е шала...
treba da si celebrity ili da se znaes so ZOKI FACA

more za vakvi stvorenje na pitacki stap da se donesat dnoto da go doprat pa da pocnat da cenat i da ziveat malku real life
mater nivna

BREAKING NEWS !!!!

Na Kaliopi i padnala casha koga sakala da se napie voda.... Zvezdata e mnogu nervozna.....doznavame deka cashata i bila poklon za svadba......

I posle se cudime zs gi tepaat novinarite....!!!!

jebote zivot so sto se zamarate ccc sto nema da napravat da za bidat vo centar na vnimanieto a vie raja uste tolku pumpate ebate drzavata

Пeдерот и шољата кој ги ебе, туку до кога со вакви теми на кајгана?

Мислам дека разврската на случајот е блиску
рак - Copy.jpg

Шо е финтата што е увезена од Милано? Демек ако ме фати некое тврдо гомно нема да се залепи за шољата?
Овие од Милано го усмеруваат уринот директно во школката, а не на плочките :icon_mrgr:

Како ќе сери овај без школка сега?

И после к15 не биле интересни веќе, па како да бидеш кога ова breaking news.
Нека си купи чучавец и нека не му ја мисли он, а и ние дали уште еднаш ќе му се скрши.

Ау не никако тоа од Шпанија може му е увезено дупла штета, :eek: а и греота тој ептен ќе пропаднеше ај вака само една загуба има ама две :eek: :D
Кога ќе размислиш вака:
Елитата оди кај дадар да се стриже за да тој да сере на скапа шолја
Чудно а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom