Koj македонски политичар го сметате за најголем предавник и зошто?

TomErulz напиша:
Бидејќи можно е да е бугарин, а не македонец. Зарем така сум чул ја низ медиумите...

Да, постојат луѓе на кои им се тие два народа различни и се обидуваат да промовираат разлика.
Не сум компетентен да кажам која е вистината, најверојатно лично си е, но не сакам да се жигосуваат луѓе поради еден индивидуален избор.
Слободата на одлучување е она кое е најважно.
Не знам како успеа Љупче со своето безначајно владеење, да го земе приматот на Бранко, Глигоров и останатите.

јахутерминал напиша:
Никој не му вика за тоа што зел бугарски пасош, туку работеше против Македонија.

Со што демонстрирал Љупчо работење против Македонија?
Со идејата за размена на териториите ли меѓу Албанија и Македонија?

Никола напиша:
Да, постојат луѓе на кои им се тие два народа различни и се обидуваат да промовираат разлика.
Не сум компетентен да кажам која е вистината, најверојатно лично си е, но не сакам да се жигосуваат луѓе поради еден индивидуален избор.
Не знам како успеа Љупче со своето безначајно владеење, да го земе приматот на Бранко, Глигоров и останатите.

Tocno taka. I mene mi e cudno.

Не дека Бранко го поштуем (Киро да), ама по што се разликуваат овие двајца (Бранче и Љупче) по своето владеење и предавање на државата која ја водеа? Киро барем ајде може директно да се обвини за продавање име знаме, не знам шо...

Со што демонстрирал Љупчо работење против Македонија?
Со идејата за размена на териториите ли меѓу Албанија и Македонија?
А тоа е безначајно? Малку е? Да побарам да ми отсечат една нога и да се смениме јас и ти, затоа што твојата ми изгледа некако по “као за мене“. Такви изјави може да даде само “интелектуалец“ кој не е вмешан во креирањето на политиката на една држава. Особено не на својата.

хмм..
1.Киро Г.
2.Љупчо Г.
3.Бранко Ц.
4.......лооааудинг

na prvo mesto sekoga se stava:
1.Lazar kolishevski
2.Kiro G.
3.Branko C.

Оние коишто прифатија смена на името на Македонија за три канти сирење т.е. Киро и Бранко.

Оние коишто прифатија смена на името на Македонија за три канти сирење т.е. Киро и Бранко.
:pos2: Мислиш ги добиле кантите или само ги излажале?! Или можеби кантите биле празни :)

...podpisnicite na ramkovniot dogovor site gi smetam za velepredavnici na Makedonija...zatoa sto trebashe site do eden da kazat deka nemaat kapacitet, volja, hrabrost, i sovest...da potpishuvaat "kapitulacija" vo ime na eden antichki narod,edna cela nacija praiskonska- Makedonska...

Идниот бугарски амбасадор во Македонија! :pos2:

Кретенот бугарски Љубчо - бившиот премиер на којшто слепците му верувале и којшто ја продаде Македонија за една канта Витоша-сирење и едно литро ракија варена на Рила. :pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom