Koj македонски политичар го сметате за најголем предавник и зошто?

Branko I Kiro bez konkurencija, 150.000 drzavjanstva na zelkive vo 1991 im dadoa, dosega se nakotija do 300.000 mozda i vise. Pa sega neka pravi nekoj drzava ako moze so divo pleme.

Branko Crvenkovski... a zosto? Zatoa sto otkako Makedonija stana nezavisna drzava toj e vo politikata se do den denes, toj e najgolema mafija, site sto ke mu zastanat na pat ke gi eliminira i si prodolzuva kon ,,ostvaruvanje na celta"...
predavnik e zatoa sto nisto dobro nema napraveno, se samo losi raboti a pak se iskacuva na vrvot...

За сите досегашни политичари во Македонија важи едно правило:
-Kолку повисока хиерархиска служба обавувале толку поголеми предавници станувале,се разбира тоа се совпаѓа и со рејтингот во одредени периоди,па како по правило имаме колку поголем рејтинг кај одреден политичар толку поголем предавник.

Не треба да ги ставам на исто рамниште, но следниве двајца според мене се најголеми предавници: Љубчо Ѓорѓиевски и Киро Глигоров.
Љубчо: Пробуграски ориентиран, секогаш заложник на идејата за поделба на Македонија и амбасадор на Р. Бугарија во Реублика Македонија - поголемо понижување не може да се доживее.
Киро Глигоров - јавно изјави дека немаме никаква врска со Александар III Македонски и тоа како претседател на Р. Македонија.

П.С> Дали еден од синовите на Киро Глигоров се вика Василиј, Васил, Васко ? Ако е така тогаш ете уште еден иден голем шпиун и предавник.

Не треба да ги ставам на исто рамниште, но следниве двајца според мене се најголеми предавници: Љубчо Ѓорѓиевски и Киро Глигоров.
Љубчо: Пробуграски ориентиран, секогаш заложник на идејата за поделба на Македонија и амбасадор на Р. Бугарија во Реублика Македонија - поголемо понижување не може да се доживее.
Киро Глигоров - јавно изјави дека немаме никаква врска со Александар III Македонски и тоа како претседател на Р. Македонија.

П.С> Дали еден од синовите на Киро Глигоров се вика Василиј, Васил, Васко ? Ако е така тогаш ете уште еден иден голем шпиун и предавник.

Па и обајцата едно време имаа невиден рејтинг.Прашање е само на кого ли ме потсетува тоа во последно време?:)

Па и обајцата едно време имаа невиден рејтинг.Прашање е само на кого ли ме потсетува тоа во последно време?:)

Мислам дека погрешно те потсетува......освен ако не се случи нешто ептен невообичаено ;)

Па веќе се случува,доколку ги погледнеш последните непланирани чекори.:)

Па веќе се случува,доколку ги погледнеш последните непланирани чекори.:)
Да зависи целата работа од еден човек ќе биде малце поиаку, вака како што се врши притисок од многу страни..сакал-нејќел ќе мораш да правиш непланирани чекори. Уште тоа само ни фали......уште еден предвник плус. Добра мисла кажал Александар III Македонски на смртната постела....

Да ја видиме топ листата....

1. Ќиро Гигоров - едноокиот, који је издао све што је зрачило с Македонском сјају поради то што је најбоље дудлао код врховног команданта Слоба Милошевића и исто они наши суседни...како их ми зовемо...Грекоси...Маму му јебем комунистичку да му се најебем!

2. Лјубчо Георгиевски - Повеќе е од очигледно нели?

3. Бранко Црвенковић (Познат и како Бранко коцкица, Бране адидас и Бране ТАТ-ица) - Исто така немам коментар...

4. Труфун Костовски (дел од бандата која ја ограбија Македонија во 89та)

5. Борис Змејковски (иако сум во блиско крвно сродство со човеков, заедно со Лјубчо, Голубовски, и дузина други, им ги собраа парите 91-94та на дијаспората наша кои доаѓаа во баснословни суми...тоа не се простува)

6. Софија Тодорова( Курва која заедно со Банета се натоварија со вреќи пари од Гостиварските и Тетовските Албанци...знаете добро зошто)

7. Петар Гошев и неговите „чисти раце“...Од броење на државни пари и мито во неговиот џеб, кутриот почна да носи и цвикери...

8. бУЧКовски - сеуште неодредена ментална состојба...

9. Хари, Јани, Нано, Таки...оф мори мајко...

10. Следбениците на горенаведените...Кондарко, Пенов, Тинтири, минтири...

П.С. Се бројат ли и мртвите? Ако да, Лазарус Колишевски(Колишев, Колишевић)

И не, не го заборавам Антонио „Барт“ Милошоски...Продолжи Тонка со дудлање на убијците на Македонија...баш ти годи!

Ги почитувам,

Фрчкоски - Вистински Македонец...штета што направи неуспешен атентат на оној кој ни ги шитна името и знамето...барем да го снемаше...

Груевски - Пази се наивко ниеден...не се експонирај со се и сешто...може и да те кокнат...не секој ти мисли арно...

Ѓорѓе Маријановиќ - три букви - Ц А Р

Поздрав.

:aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz:

Може некој да ми објасни нешто повеќе за Лазар Колишевски (мој роднина, нека му е лесна земјата) нека биде немилосрден одговорт за него и за Антонио Милошовски ???

Што има тука да се каже кога се знае дека Лазо беше првиот кој даваше отстапки со што го руинира Македонскиот рејтинг на најниско ниво.

Што има тука да се каже кога се знае дека Лазо беше првиот кој даваше отстапки со што го руинира Македонскиот рејтинг на најниско ниво.

Имал меко срце :pos2: и дорба душа :vozbud: како внук му :baeh: хахааха

мала зафрканција. Во право си, само сакам опширно, ама ок е, не настојувам.

Напишано од TpH_Bo_OkO
Да ја видиме топ листата....

1. Ќиро Гигоров - едноокиот, који је издао све што је зрачило с Македонском сјају поради то што је најбоље дудлао код врховног команданта Слоба Милошевића и исто они наши суседни...како их ми зовемо...Грекоси...Маму му јебем комунистичку да му се најебем!

2. Лјубчо Георгиевски - Повеќе е од очигледно нели?

3. Бранко Црвенковић (Познат и како Бранко коцкица, Бране адидас и Бране ТАТ-ица) - Исто така немам коментар...

4. Труфун Костовски (дел од бандата која ја ограбија Македонија во 89та)

5. Борис Змејковски (иако сум во блиско крвно сродство со човеков, заедно со Лјубчо, Голубовски, и дузина други, им ги собраа парите 91-94та на дијаспората наша кои доаѓаа во баснословни суми...тоа не се простува)

6. Софија Тодорова( Курва која заедно со Банета се натоварија со вреќи пари од Гостиварските и Тетовските Албанци...знаете добро зошто)

7. Петар Гошев и неговите „чисти раце“...Од броење на државни пари и мито во неговиот џеб, кутриот почна да носи и цвикери...

8. бУЧКовски - сеуште неодредена ментална состојба...

9. Хари, Јани, Нано, Таки...оф мори мајко...

10. Следбениците на горенаведените...Кондарко, Пенов, Тинтири, минтири...

П.С. Се бројат ли и мртвите? Ако да, Лазарус Колишевски(Колишев, Колишевић)

И не, не го заборавам Антонио „Барт“ Милошоски...Продолжи Тонка со дудлање на убијците на Македонија...баш ти годи!

Ги почитувам,

Фрчкоски - Вистински Македонец...штета што направи неуспешен атентат на оној кој ни ги шитна името и знамето...барем да го снемаше...

Груевски - Пази се наивко ниеден...не се експонирај со се и сешто...може и да те кокнат...не секој ти мисли арно...

Ѓорѓе Маријановиќ - три букви - Ц А Р

Поздрав.

Koga sme kaj titulata car, Kiro Gligorov ako sakase, t.e. ako ne vodeshe najrasipana, predavnichka politika mozese da stane car na Makedonija! Najrasipana mu beshe politikata bidejki ednookiot se’ praveshe skirsno, glumejkji neshto drugo pred narodot vo vreme na informaciski monopol.

Me cudi deka ne go spomena seljakot od Nizhepole - Zoran Vraniskovski - so pretenzii i toj da stane nekakov car. Vraniskovski napravi slicna steta kako ednookiot debil. Za da napravi poveke steta, nekako nemase dovolno vreme i mozhnost, a i na narodot mu pukna filmot pa se vide ke go lincuvaat.

Isto taka me chudi shto velish deka Vlado Buchkovski imal neopredelena mental na sostojba. Mentalnata sostojba se vide pred nedela-dve: koga trebashe da odi vo aps, ispadna povtorno vo SDSM: site za eden - eden za site.

Najmnogu me chudi shto Hari Kostov, Jane Miljovski, Jani Makraduli, itn. arhitektite na organiziranata pljachka i "tranzicija" se na nezavidno 9. mesto i toa pred Pero Goshev?! A nivnite naslednici Shema, Rada Shekerinska, itn. na ushte ponezavdno 10. mesto?!

Mozhebi e mrtva trka kako shto veli concrete, no za mene Branko Crvenkovski ostanuva broj eden vo celiov period na tranziciska pljachka i razgraduvanje na drzhavata. Toj vsushnost e simbolot na makedonskata propast. Dodeka ne si otide taa zhivotinja, ednostavno nema napred za Makedonija! I ne e Crvenkovic, tulu bash Crvenkovski!

So LjuBco Tatarot, krmachata Dosta Dimovska i seljachkata negatoivna selekcija okolu niv, koi ja zajaknaa ulogata na mafijata na Branko i go povampirija vrhovizmot - ednostavno ne sakam da si ja poganam ustata.

P.S. Objasni za Sofija Todorova, ne mi se veruva deka e vo rangot na ovie gore, ili gresham?

Мисирков, колку и да го правев редоследот, секој ќе сакав да го ставам на прво место...

А Софија Тодорова...На форумов подобро, не :) Мислам дека можеш да сфатиш од горенапишаното објаснување...А настрана од тоа, со неа почнаа и масовните изливи на студенти од УКИМ кон странските универзитети(читај Бугарија), прокламирање на трула идеологија на предавања....ако сакаш 6ка, покажи членска од сдсм...буквално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom