Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
во последно време Слаткар многу ме нервира а и целава естрада ни е бутни ме да запалам
се некои нови или ново стари ѕвезди со некои ,,хитови,, испаѓаат,просто да се чудиш:tapp:

Roger Brothers:uvo::pishtoldz
а и тие се ептен страшни

Елена Ристеска-не би сакала да прокоментирам мн зш таа ме нервира да не дојдам до расправија:wink:

слаткар, како нема некој да го убие тоа створење :toe:

споменик ќе му изградам на тој шо ќе го напраи тоа

аби го стрелала со ќеф него кога сакаш, ама ..не вреди да лежам затвор за едно копиле како него :toe:

kaliopi ,karolina - pocna da me nervira od koga ja pustia na evrovizia znaci po batal pesna nemam slusnato ''mojot svet e muzika'':nesvest: ima uste ama evo ovie mi teknaa vo momentof pa ako mi tekne na uste nekoj ke pisam :wink:

Суаткар убедливо води на мојата листа на жимику*евни артисти...тука се и ВлатЧе Лозановски,Ноне-то,и уште купит купот други шо појма немаат...

ЕЛЕНА РИСТЕСКА:tapp:, JAY-JAY-ТЕЖОК ТАШАК,тој со носот неговото другарче Мекиќ или нешто така, ШИПАЦОТ ШО МИСЛИ ДЕКА Е УБАВ - АДРИЈАН ГАЏА, таа Пандиловска сирота не знае колку е грда, - многу ми е жал ама Гоце Арнаудов оти напраи дует со тој со носот:kesa:, хрчак - оти ја предава рап музиката, и многу многу други:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

на прво место Елвир, од кожа ме вади. уфффф
а др. не вредат за да се мачам да пишувам.

Дефинитивно Елвир пекинезерот, Геј Геј и цела нивна компанија и оној новиот Еклерот :nerv:

еднаш во битола се запознав со каролина. подаде рака и рече КАРОЛИНА ГОЧЕВА, а јас учтиво сашко неделковски. оттогаш не можам да ја смислам

А ти што сакаше да ти каже? Дека се вика Анџелина Џоли :pos::tapp: Културно ти се претставила иако е позната личност и сите ја знаат :baeh:

Не ми ја чепкајте Каролинчето оти ќе има :violent1::duel::pishtoldz

ме нервираше тоше,сега веке никој

е да и тоше морам да признаам на почетокот на кариерата го сакав, а после кога почна онаа србинката да му биде менаџерка оттогаш почна да ме нервира. ааа ќе ги заборавев и елена и калиопа :nerv:

е да и тоше морам да признаам на почетокот на кариерата го сакав, а после кога почна онаа србинката да му биде менаџерка оттогаш почна да ме нервира. ааа ќе ги заборавев и елена и калиопа :nerv:

Ама елена ти е у срцето,а?:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom