Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Калиопи најмногу ме нервира.Тука некаде е и Верица Пандиловска,Какви неверојатни песни и глас има,тоа е чудо нешто :pos2:

нема кој/која не ме нервира:uvo:

богами, ДА
Мене не ме интересира сталинг и све тоа, па затоа единствени што заслужуваат во државава место на сцена се Лозаноски и Калиопи!
Иначе ме нервираат Ноне и Некст тајм:pusk:

не ме нервира никој посебно нека кршат глава...

само многу ме нервира онаа бабата Јулија или како се викаше не внуците да си ги гледа дома (ако ги има) таја цицки и газ пред камера покажва... :tapp:

Ги има многу списокот е долг но најчесто ги игнорирам истите,менувам канал или станица.

Во последно време Калиопи.Па какои да не ја мрзам сака со она срањено да победи и уште вика ако не победам си идам од Македонија.Чао такви лигавенции не ни требаат.Па јебига толку не е свесна како ќе се изрезелеше на евровизија и ќе ја реметеше цела Европа.
А од секад ме нервирал Елвир Мекиќ.Не нзма ама ко алергичен да сум на тој.Си мисли дека е интересен ама ич не е.Како женските го сакаат бог знае.
Исто ме нервира таа Мартина дебелана.Шмизла број еден ти е тоа.Размазена до безкрај.Јас сум овде со обезбедување и не може никој ништо да ми напраи.Лилаааааа баш тебе ќе ти праи некој.Уствари да те убие да напраи нешто добро за земјава.Пуфла невидена.

Елвир (Softly) и JJ :icon_conf, Mарјан, Мартина, Елена во последно време...:toe:

Каљопа отсекогаш ме нервирала а сега уште повеќе

NA NASAVA ESTRADA IMA MESTO ZA SEKOJ DA SE POKAZE KOJ KOLKU VREDI!SAMO NE E FER DA PLUKAME PO NIKOGO!I VOZDRZETE SE OD GLUPAVI KOMENTARI ZA LUGJETO KAKO KALIOPI ZATOA STO NE ZASLUZILE TAKVO NESTO
:nenene:

vrcak i dnk momentalno najgolemi hitmejkeri kolku sakate gi vregajte oni si zimat pari i se slusani vo mak ... :helou:

уфф човеку ме просветли,само уште вр4ак фалеше да ми напишеш..освен напалени тинејџерки и глупави незнам кој друг ги слуша. исто не ми е јасно како така тоа се хитмејкери,а 90% од песните им се крадени,после тоа се вадат со тоа демек ние напраивме промени битот е сега појак,пратечите вокали се боље кур се тресе у ладна вода. папак:tapp:

МЕ НЕРВИРА ТОНИ ЗЕН И "НЕГОВИОТ ЧОВЕК ЈЈ!" a и цела компнија на Врчак. Пошо пробаат да имитираат нешто MTV, кој знае кај ке стигнат. Рапуваат... :vozbud: КОЈА СРАМОТА СТЕ БЕ!

Дефинитивно СТАКЛАР и ТОНИ ЗЕН !!
После тоа Хрчак , Оној Шорти П , Јован Јованов , Елвир Мек Ич и компанија нивна .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom