Кој колку мисли на секс?

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Хмм..ретко не мислам на секс...некад и кога спијам мислам.

Ваљда ќе бидам успешен жиголо,а?

мислам се работи индивидуално не мора да значи дека некои мислат и повеќе и ако е така според истражувањата :toe:тогаш зенските може да мислат повеќе ама да не го искачуваат толку пред партнерот

Најчесто во пролет и лето...:sekss::sekss: еве баш сега ми е периодот за оплодување жени...:vozbud:

гледам многу деца многу мислат ... 25/8 ејјј ... лол
ама знам како вие е .. кога бев дете и дркав и јас толку мислев ... слабо ебете затоа многу мислите .. :toe:

(srsly не сваќате дека со воа 25/8 и слични ствари само кажувате колку многу дркате а не ебете ич :) )

Имаше едно истражување, насловот гласеше:
Мажите помислуваат на секс секоја трета секунда

Треба да е точно :zlo:

Помислата на секс и желбата за секс кај мене директно зависата од
1. хормоналната и
2. емотивната состојба

Хормоналната состојба е директно поврзана со менструалниот циклус и периодот на овулација како и во последно време деновите кога имам мензис

Емотивната состојба е директно поврзана со близината (постоењето) на партнерот односно момче (дечко) кој многу ми се допаѓа. Земајќи во предвид дека сум многу прибирлива по тоа прашање - сексуален нагон резултат на позитивно емотивно љубовно расположение не сум доживеала повеќе од 6 месеци.

Ете што ти прават годините, умот, убавината

hm, hm, hm

--- надополнето ---

Металхамер,

A што .... со секој што ми се пушта треба да легнам или треба најпрво мене тој да ми се допаѓа ... и после не сум мислела на секс ... добро е што не повраќам

секоја минута по 59 а некогаш и по 60 пати се случува да мислам на тоа :pipi:

Секој нормален мисли на сех, тоа е природно.Што би било да е поинаку?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom