Кој клуб има најдобар напад?

• Креатор на темата Креатор на темата Маци-
  • Време на започнување Време на започнување
Манчестер Јунајтед

Руни Тевез Роналдо

Манчестер Јунајтед

Триото Ронадо,Тевез и Руни ќе прави ршум и наредниве сезони:helou:

Јувентус.:pipi:
Амаури-Трезеге-Дел Пиеро-Јакинта:vozbud:

Видете кој има постиганто и кој напад постигнува најмногу голови па ќе видите кој има најдобар напад. Многу е лесен одговорот. Манчестер Јунајтед :helou:

Man Utd nema poke da ima GOLEMO TRIO oti C. Ronaldo ke odi vo R.Madrid. Taka da za 2008/2009 najdobar napad ke ima R.Madrid.

Man Utd nema poke da ima GOLEMO TRIO oti C. Ronaldo ke odi vo R.Madrid. Taka da za 2008/2009 najdobar napad ke ima R.Madrid.

Опа уште еден агент и "најдобар" пријател на Роналдо кој има ексклузивни информации во врска со шпекулациите за трансферот на Кристијано Роналдо во Реал Мадрид.

Баерн според мене...
Подолски Тони Клосе

Опа уште еден агент и "најдобар" пријател на Роналдо кој има ексклузивни информации во врска со шпекулациите за трансферот на Кристијано Роналдо во Реал Мадрид.
Грешка си, не му е "најдобар" пријател на Роналдо туку на Надал, тој му кажал за ова :pos2::pos2::pos2:

Како што тргнала работава секој гласа за својот тим.Ако е така, најдобар напад има тимот од маалото кај баба ми.Кога и да играме ршум правиме:)

Луѓе бидете реални.Сега ќе се јави некој навивач на Брегалница Краун(ако постои уште клубов) и ќе рече тие и тие се најдобрите.Лани постигнаа 5 гола!

Како што тргнала работава секој гласа за својот тим.Ако е така, најдобар напад има тимот од маалото кај баба ми.Кога и да играме ршум правиме:)

Луѓе бидете реални.Сега ќе се јави некој навивач на Брегалница Краун(ако постои уште клубов) и ќе рече тие и тие се најдобрите.Лани постигнаа 5 гола!
Затоа кажава јас, нека погледнат малку статистика, нека видат кој имаше лани најдобар напад и најдобра одбрана.
Под најдобар напад сметам тие двајца или тројца наброени, кога ќе му се соберат головите да се најдобри и најефикасни во Европа. А не според имињата, имињата не играат фудбал:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom