Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BRAVO SINE MAKEDONSKI HEHE GORD E SO TEBE ACE DA MI GO DRZIS VO RACE HEHE MALA SALA NE E NA ODMET ILI KAKO BESEЈас го зборувам Македонскиот јазик и сакам да го зборувам само Македонскиот јазик![]()
Види у Тримакс прво дали имаат македонско - романски разговорник , издавач е Венеција . Ако имаат тоа би требало и речник да имаат.Јас сакам да зборувам Романски. Дали некој знае каде се продава речник по Романски јазик во Македонија?
Shalom Ach[DOUBLEPOST=1432948333][/DOUBLEPOST]Еврејски - почнав да го учам ама немам баш услови како да го вежбам и користам
Исто би ги додал и Грчки, Шпански и Руски ама се нема време лол
Aмерика ја откривте со рускиов. Да ве видам кинески хироглифи да копирате од гоогле за да се карате со кинези
Јас имам 2 сета романско македонски и македонско романски речници. Ак си заинтересиран за еден месец ќе сум во Мк.Јас сакам да зборувам Романски. Дали некој знае каде се продава речник по Романски јазик во Македонија?
На вас како ви иде со турскиот ,или уште не се 25,17 % ??мислам дека не е лошо да понаучите албански за жал (
Јас македонскиов сум на пат да не го заборавам ќе останам без јазик.Тапа сум за јазици ваљда тој дел од мозокот ми е закржлавен. А би сакал кога бу можел исто таљански и руски а чат пат и турцки.Италијанскиот е на пат, следен по него е руски.