Кој јазик сакате да го зборувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bojan-B
  • Време на започнување Време на започнување
Куманофски, скроз сто посто

А од странско, слушам само србско хаха
Не бе знам нешто италијански, импровизирам, ми пјачи танто аморе, алора ти бони тути,манџаре
Француски нејќу да збору, зшто не га знам : D A и најодвратан ми е
Руски, украински, пољски и остали есе се серски јазици ме нервираф зшто на доту или сорс деца шљапаф глупости на тија јазици и су мноо досадни

Знам енглески, не англиски него енглески. Знам да причам комај 80 посто а комај сфе разбирам.
Еве днска му викам д сан ис шајнинг, д ветр ис сфит и оп пеефче бакшишче
На еднога што што е пети шести дн у хотел, од Лондон е и навива за Арсенал.,днска му викам ју гона лус тудеј, остави ми стотче бакшиш, треаше да му кажу ју гона вин, ке пукнеше иљадарче
А Арсенал тепаја а? Ееее осфоисфа титулу, какфу такфу

Кумановски БРОЈ 1 па Грчки па француски

Дечки дајте кој што има убаво уредно спакувано, ставено на OneDrive или DropBox и оставајте тука линкови. За учење од пдф и мп3 зборам, на балканскиве форуми има се и сешто, дај да збогатиме и тука дел барем.

Дајте нешто за учење англиски, само да не е *почетно ниво*. Некоја страна, линкче, сакам да го усовршам уште јазиков.

Инаку имав шанса да учам француски во основно, италијански во средно ама то е ко ќе си просто дете шо воопшто не го интересираше учење и нема ништо да научиш. Сега ми е многу криво зш воопшто не се заинтересирав за овие 2 јазици, барем да имав некоја си основа...

Италијански и руски дефинитивно !!! п.с како може да ви се свиѓа бе тој францускиот со тоа нивното Р.... Мене лично многу лигав јазик ми е тоа францускиот ....

Sakam Germanski, Italjanski, Francuski i Spanski da znam.

За Assimil сте слушнале повеќето, претпоставувам. Е сеа да прашам, дали постои нешто во нашава Македонија составено од пдф и мп3 фајлови за изучување на странски јазици како што се асимил пакетите и каде истото може да се купи?

Дефинитивно Руски и Германски.
Ако има некој некоја страна за да се учат овие два јазици нека ми прати линк.к[emoji2] [emoji1]

Послато са TERRA_7oL уз помоћ Тапатока

Се знае кој јазик сака цел свет да го зборува, Германски!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom