Кој ја донесе Македонија на просјачки стап?

Па продолжи бре, Кога го слушаш Груевски мевлем за уши, или кога го слушаш Тачи бог да чува, Бучиклиски веќе е досаден ...... у пм, оној портпаролот на МВР ружен како покана за војска итн

збунет е малце тој од мвр се гледа дека е човек кој си брка работа не е за јадење бабури.
само сдс може да регрутира алапачи, празни луѓе без свое јас, бидејќи на нив не им е гајле за луѓето, тие немаат чувства, тие се само партиски роботи. Автоматско завршување на тоа кое ќе им се наложи.

Дали ќе газат преку трупови, воопшто не им е важно.
Што е најинтересно се декларираат како социјални демократи..
Али не знам како пропуштиле да прочитаат дека тоа не важи само за нив и нивните семејства.
http://en.wikipedia.org/wiki/Social_democracy

А зошто се ќути и заташкува последната ситуација во Ваксинце????

Ова е некоја сдс финта за да се насочи вниманието кон нешто друго?
Најверојатно дел од вообичаеното сценарио. Да се отргнува размислувањето на луѓето кон нешто сосема различно, да се создава ситуација за купување на време, со надеж дека нешто компримитирачко ќе излезе во меѓу време.
Што за ваксинце? Мислам дека има тема за него. Ако нема отвори.

Ова е некоја сдс финта за да се насочи вниманието кон нешто друго?
Најверојатно дел од вообичаеното сценарио. Да се отргнува размислувањето на луѓето кон нешто сосема различно, да се создава ситуација за купување на време, со надеж дека нешто компримитирачко ќе излезе во меѓу време.
Што за ваксинце? Мислам дека има тема за него. Ако нема отвори.

За се бе то сдс-то криво, и коге е на власт па и кога било во опозиција. А се арно било на Груевски ....................

Е незнам дали да плачам или да пуканам од смеа :pos2:

1.на првото, ти си очаен вмровец кој очајно го мрази Бранко Црвенковски - кој уствари е најјако бате

2.јас имам интернет конекција уште од пред 3 години - и тоа адсл, и не реков дека јас сум на просјачки стап туку дека не можиш ни ти да си дозволиш да купиш кола со 3 плати, ниту пак можеш да прошеташ во Грција на една недела или пак да одиш на некое подалечно патување, уствари има луѓе кои не можат да дојдат во Охрид на еднонеделно патување.

3.на второто, не гледам низ призма на СДСМ, туку гледам низ призма на она што ќе го гледаш ти за 6-7 месеци, ја гледам у иднината батенце. (освен ако не си некое високо функционерче на ДПМНЕ)

1. Najjako bate??? Kade se gleda toa, ako smeam?
2. Znaci teshko vi e sto poleka poleka vi zaminuvaat tie privilegirani trk patuvanja na edno kafence do Greece? Znam , boli toa:wink:
3. Gledash "u" idininata li? Pa toa e navistina posebna veshtina kaj SDSM-ovcite, letajki napred vo vremeto, ja propustaat segashnosta....Imate iskrivena percepcija na segashnosta i okolinata okolu vas:vozbud:

ПОчни со контрааргументи, биди продуктивен.

Контра аргумент

Оној подоле кажа дека СДС го одвлекувал вниманието, ајде да се прашаме зошто, на кого му треба одвлекување внимание од проблемите ОКТА, позади Рамстор ајде објективно кажи дали тоа му одговара на сдс-то

Смешна работа. Толку голема кавга без аргументи.
Мислев дека е посериозна дебатава.
Во стилот Бране е бољи пошто има брада. никола е бољи зошто не е пијандур. Бране нема говорна мана.
Глупости.
:nesvest:

Mnogu e tesko vednas da ima rezultati zatoa sto 12 godini segasnata opozicija mameto i go rasplaka na Makedonija. Vo drzava sto tolku godini e kredeno tesko e za edna godina da ima rezultati ...tek posle tretata godina a moze i poveke ke se osetat rezultatite kako sto treba.

Контра аргумент

Оној подоле кажа дека СДС го одвлекувал вниманието, ајде да се прашаме зошто, на кого му треба одвлекување внимание од проблемите ОКТА, позади Рамстор ајде објективно кажи дали тоа му одговара на сдс-то

A sto e problemot pozadi Ramstor?
Sto ne go dadoa za 25 evra? Toa li?

Mnogu e tesko vednas da ima rezultati zatoa sto 12 godini segasnata opozicija mameto i go rasplaka na Makedonija. Vo drzava sto tolku godini e kredeno tesko e za edna godina da ima rezultati ...tek posle tretata godina a moze i poveke ke se osetat rezultatite kako sto treba.

Нема шанса за промени.
Проблемот е во судството се се кадри кои опструираат.
Само неколку судии се во ред со бркање на криминалот сите други се заникаде сдс сврзани.
Затоа е толкава борба и проблеми со судскиот совет. Ако се избере неутрален, што најверојатно не е можно, околу 2-3000 луѓе, претежно сдс и лдп функционери треба да бидат осудени.
Парите кои се испрани во Македонија се над 10 милијарди евра.
Од приватизации, од мита, од шверц на нафта и слично.
Нема решение без осуда на сите сдс криминалци.

A sto e problemot pozadi Ramstor?
Sto ne go dadoa za 25 evra? Toa li?
Проблемот со просторот позади Рамстор е што го дадоа на тендер, а фирмата што го добива тендерот не ги исполнува условите.
Ако си запознаен со процедура за добивање тендер ќе знаеш дека за да си играш со државата не може да постоиш само 2 недели и да немаш никаква деловна репутација и рејтинг и бонитет и незнам што уште не.
Нешто има матно. не велам дека сумата што ја добија не е добра.
(клошарите од СДСМ го продадоа на Рамстор просторот за 20евра/м2, овие од ВМРО за 150евра/м2). Има разлика но сепак нешто има што е сомнително. За истата сума се продаде и земјиште во Штип. Епа сега во Скопје и Штип нема теорија да вредат исто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom