Мистичен
Човек
Знаеш дека вакво однесување не се толерира тука.OneAndOnly da mi go pusis kurot ti na mene zaedno so Branko, Sekerinska i Buckovski
3 дена бан.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеш дека вакво однесување не се толерира тука.OneAndOnly da mi go pusis kurot ti na mene zaedno so Branko, Sekerinska i Buckovski
Па продолжи бре, Кога го слушаш Груевски мевлем за уши, или кога го слушаш Тачи бог да чува, Бучиклиски веќе е досаден ...... у пм, оној портпаролот на МВР ружен како покана за војска итн
Дали ќе газат преку трупови, воопшто не им е важно.
А зошто се ќути и заташкува последната ситуација во Ваксинце????
Ова е некоја сдс финта за да се насочи вниманието кон нешто друго?
Најверојатно дел од вообичаеното сценарио. Да се отргнува размислувањето на луѓето кон нешто сосема различно, да се создава ситуација за купување на време, со надеж дека нешто компримитирачко ќе излезе во меѓу време.
Што за ваксинце? Мислам дека има тема за него. Ако нема отвори.
1.на првото, ти си очаен вмровец кој очајно го мрази Бранко Црвенковски - кој уствари е најјако бате
2.јас имам интернет конекција уште од пред 3 години - и тоа адсл, и не реков дека јас сум на просјачки стап туку дека не можиш ни ти да си дозволиш да купиш кола со 3 плати, ниту пак можеш да прошеташ во Грција на една недела или пак да одиш на некое подалечно патување, уствари има луѓе кои не можат да дојдат во Охрид на еднонеделно патување.
3.на второто, не гледам низ призма на СДСМ, туку гледам низ призма на она што ќе го гледаш ти за 6-7 месеци, ја гледам у иднината батенце. (освен ако не си некое високо функционерче на ДПМНЕ)
Е незнам дали да плачам или да пуканам од смеа
ПОчни со контрааргументи, биди продуктивен.
ПОчни со контрааргументи, биди продуктивен.
Контра аргумент
Оној подоле кажа дека СДС го одвлекувал вниманието, ајде да се прашаме зошто, на кого му треба одвлекување внимание од проблемите ОКТА, позади Рамстор ајде објективно кажи дали тоа му одговара на сдс-то
A sto e problemot pozadi Ramstor?
Sto ne go dadoa za 25 evra? Toa li?
Mnogu e tesko vednas da ima rezultati zatoa sto 12 godini segasnata opozicija mameto i go rasplaka na Makedonija. Vo drzava sto tolku godini e kredeno tesko e za edna godina da ima rezultati ...tek posle tretata godina a moze i poveke ke se osetat rezultatite kako sto treba.
Проблемот со просторот позади Рамстор е што го дадоа на тендер, а фирмата што го добива тендерот не ги исполнува условите.A sto e problemot pozadi Ramstor?
Sto ne go dadoa za 25 evra? Toa li?