Кој инструмент највеќе ве привлекува?

• Креатор на темата Креатор на темата HardRock
  • Време на започнување Време на започнување

Кој музички инструмент највеќе ве привлекува?

• Тапани

Гласови: 65 16,9%
  • Гитара

Гласови: 208 54,0%
  • Бас

Гласови: 25 6,5%
  • Синтисајзер

Гласови: 36 9,4%
  • Друг ( наведи кој)

Гласови: 51 13,2%

• Вкупно гласачи
    385
Гитара дефинитивно. На времето учев да свирам ама сега кога зедов гитара во рака видов дека имам све заборавено од тоа што го вежбав. Ех, треба жици да купувам нови, не се свири на 3 :smir:

Гитара се разбира. Али исто така ме пали дупла папуча кај тапаните уфффф

tapani ili tn bubnjevi!! uste od malecok sakam da sviram na ova ama rucki od tupan nema. gleav gore u trgovski i okolu 600 evra... P.S ako nekoj sitka neka kaze

sviram gitara 3 godini i toa me privlekuva ama me privlekuvaat i bubnjevi i haha saksofon:wink:

Гитара ке си купував ама нема каде да одам на часови ... :uvo:

Гитара али електрична...

Порано свирев на оние пластични флејти за на школо нешто, сега свирам гитара, за малце ќе земев бас, сакам виолина, може и контрабас, а у последно време си мислам да се пробам на клавијатури.
Е, баш сум одлична:tapp:

Гитара. Повеќе електрична, ама на акустична да научиш да свириш, на електирчна си маестро :star:

Најмногу гитара и тапани.Ниеден од нив не знам да го свирам, ама многу би сакал да научам барем тапани.Некогаш кога имам вишок енергија или бес во мене посакувам да имам тапани и да тропам само така без врска:)

Гитара Гитара Гитара. И тука негде малце гитара. Да имам време ке седнам да научам, ама прво да си купам една:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom