Кој и зошто ја присвојува Мара Бунева

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
ТКОЗСНГИВРМ

Таен Кајганашки Одред За Спречување На Големобугарски Испади Во Република Македонија

Сликата вреди илјада зборови :pipi:

13012008360zw5.jpg
Јас сум од другата страна на апаратот
cr.gif

Onoj `drugar mi` torbalan sto ne dojde...toa mi e mnogu muka pravo da vi kazam.
Sakav jas da go `plivam` kako som u Vardar...
Ajde torbo...plivaj torbo...ne,ne,ne...greska...mnogu rano iskacas po vazduh...gnjuri uste torbo sega ti si som...
Ali ne dojde...nema srece...:toe: ...drugar mi e on i koga sum tazen jas i on odma socuvstvuva...:toe: ...i za toa ne dojde.
Ama kako i da e i koga i da e...jas sum resil da go plivam kako som nego-i ke go plivam.:vozbud:

Офтопик: Царе, дај стисни Shift+Alt.:pos:

Пичку матер смрзнавме од 11.55 (пошто нели сите двобои на пладне се бијат), ама бугари нема?! :toe: Нема везе, ние отпоздравивме... :salut:

Пичку матер смрзнавме од 11.55 (пошто нели сите двобои на пладне се бијат), ама бугари нема?! :toe: Нема везе, ние отпоздравивме... :salut:

Mинаха години без да те забравам ас... ЧАКАМ ТЕ ДА ДОЈДЕШ, чакам те с'с бујна страст.... Споменот за тебе никогаш ште не угасне, години ште минат, маката ште ми порасне....

Се гледаме во Рожен :pipi:

Mинаха години без да те забравам ас... ЧАКАМ ТЕ ДА ДОЈДЕШ, чакам те с'с бујна страст.... Споменот за тебе никогаш ште не угасне, години ште минат, маката ште ми порасне....

Се гледаме во Рожен :pipi:
Абе ќе ја земат сликата Бугарите од форумот, ќе ја стават во весник и ќе напишат дека Македонските Срби ги чекаа Бугарските интелектуалци да ги тепаат. И дека истите ги мелтреатираат Македонските Бугари. :vozbud:

Абе ќе ја земат сликата Бугарите од форумот, ќе ја стават во весник и ќе напишат дека Македонските Срби ги чекаа Бугарските интелектуалци да ги тепаат. И дека истите ги мелтреатираат Македонските Бугари. :vozbud:

Боли ме ту-ки за нив :)

Њама бе момчета.
Немаше бугарчета. Страв вари грав.
cq.gif

Kај ќе има бе. Татарска работа еднаш идиме, ние одбор за пречек, тие другпат хехехехеехехехе

Ама ние не ги чекавме да ги тепаме... ние сакавме интелектуална расправа, така наречена дуел, или двобој (значи две бои, црвена нашата и зелена нивната), за да им докажеме дека во Скопје се слават Македонски луѓе, херои, или обични продавачи на патлиџан. Кој шо сака да слави, не се мешам јас. Ама никој не дојде. Освен уште пар групи македонци, ама со нив шо да дебатирам? Све се сложуеме. Скоро, само за цената на патлиџанот дали треба уште да паѓа или не... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom