S
smart ass
Гостин
Да на тие.
П.С Освен делот за 9/11...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам дека денес никого не го боли Стојко кој го убил Кенеди.
докторот-Кој ги кутна Кулите??
Пациент-ЦИА,НАСА,МАСА,Комитет-300,Рептили..сатаната..
Докторот-запишува дијагноза и третман-правец институција.
Јас мислам дека денес никого не го боли Стојко кој го убил Кенеди.
Убиството на Кенеди дефинитивно е заговор, пошто се сомневам дека Освалд би дејствувал сам.
А кој го уби... е па има повеќе променливи
ЦИА, мафијата, Советите, ККК и други.
Има и такви кои сметаат дека некаква си елита го убила Кенеди, други сметаат пак дека тоа се вонземјаните итн. Првите се далеку поверојатни од вторите.
А, има и теорија во која е вмешан Чак Норис..... некои веруваат и во тоа.
--- надополнето ---
Јас се слагам.
--- надополнето ---
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ова вашето делува нешто како “не сум педер ама кликам случајно на педерски сајтови“...:pos2:
Ако не ве интересира,шо труете и тролате,има милион теми други...
Michael C Rupert - 1000 долари кој ќе успее да му ги пробие аргументите . Повели пробај сеДа на тие.
Слободно го игнорираш фактот дека на смртна постела некој признал. Слободно го игнорираш фактот дека куршумот не дошол од местото каде што бил освалд .И слободно го негираш ова :Убиството на Кенеди дефинитивно е заговор, пошто се сомневам дека Освалд би дејствувал сам.
А кој го уби... е па има повеќе променливи
ЦИА, мафијата, Советите, ККК и други.
Има и такви кои сметаат дека некаква си елита го убила Кенеди, други сметаат пак дека тоа се вонземјаните итн. Првите се далеку поверојатни од вторите.
А, има и теорија во која е вмешан Чак Норис..... некои веруваат и во тоа
:
Eхееее ти кај отиде.Темава нее педерски сајт бе ашлак.Темава е навидум интересна но кога толку години не се кажало ништо ти излезе да го разјасниш случајот?Некаде прочитав(некој напишал) дека ванземаљци го убиле.И за тебе тоа е озбилен муабет?Кој го убил Кенеди?Стварно да ти кажам к.р ме боли.Ова вашето делува нешто како “не сум педер ама кликам случајно на педерски сајтови“...:pos2:
Ако не ве интересира,шо труете и тролате,има милион теми други...
Eхееее ти кај отиде.Темава нее педерски сајт бе ашлак.Темава е навидум интересна но кога толку години не се кажало ништо ти излезе да го разјасниш случајот?Некаде прочитав(некој напишал) дека ванземаљци го убиле.И за тебе тоа е озбилен муабет?Кој го убил Кенеди?Стварно да ти кажам к.р ме боли.
Добро бе не викај еве ќе си одам од темава.Ееее пак и ти.........Добро имаш нешто конструктивно да додадеш за случајот, ако не ти е јасно нешто прочитај убаво дури и го ставив бил хикс кој убаво објаснува за атентатот на кенеди
ИМА ЛИ МОДЕРАТОР ТУКА?? ДА ГИ ИСЧИСТИ ГЛУПОСТИТЕ
Michael C Rupert - 1000 долари кој ќе успее да му ги пробие аргументите . Повели пробај се![]()
Стојат од 2001 тие пари како понуда
О да и на почетокот збори за убистовото на кенеди како дека лажат дека Освалд не го сторил туку некој од Циа
Слободно го игнорираш фактот дека на смртна постела некој признал. Слободно го игнорираш фактот дека куршумот не дошол од местото каде што бил освалд .И слободно го негираш ова :
A и доволно си возрасен да ги разделуваш фактите од глупостите. Ако беа советите или некои реднекс верувај ми истрагата немаше да има толку никаква и лоша која делува како да ја правеле еден куп аматери а не циа или фби ниту освалд ќе дишеше .
Повеќе од јасно е со оглед од тогаш до сега америка е вмешана скоро во илјадници конфликти, подршка за деспотски режими и колку пари троши од буџетот за војската . Се гледа кој се богати од тоа.... воениот комплекс и произведувачите на оружје.
Мислам дека е редно да намалиш тролање по теми кои очигледно не се во твој домен и дека си тотално неспособен за дискутирање како возрасен без емот икончиња (а не го споменуваме дејвид ајк овде) освен ако nije forum hr. Очигледно знаеш се за фолијашите а ништо за теориите и само ги користиш за дискредитација на теориите кои се базирани на факти
Да не вадам постови твои кои ќе те дискредитираат па да не правиш втор- трет - четврт јузер како смарт аз.
![]()
Џон Кенеди е убиен од Чак норис.
Да, доволно сум возрасен да ги разделувам фактите од глупостите. И таман почнав да мислам дека има некоја логика ова што го зборуваш веднаш прочитав тешка глупост, имало втор стрелец.
Човек не знае дали да плачи или да се смее. А Освалд го убијаа ден потоа. А тоа сосем добро кореспондира со тероиите дека тоа го извршиле ЦИА или мафијата.
Шит, не ми текна. Во исто време пробале да го убијаат и ЦИА и мафијата и ККК и Советите и вонземјаните.... сите... Изгледа затоа пукнала главата на Кенеди.... од преголема возбуда.
Ах таа елита... владее со светот ама постојано нешто и забегува...
Хахахах те боли ?ТУУУУ АМА МЕ ПОГОДИВТЕ со тоа Видеата:pos2:![]()