Кој и што знае да зготви?

• Креатор на темата Креатор на темата ROZA
  • Време на започнување Време на започнување
Знам Виршли,јајце,Шпагети,Палачинки и то:helou:

Кори :vozbud::pos2:(од ова по едноставно нема мислам.) :pos2:

значи темава беше за она покомплицирано што знаете да го зготвите и припремите, фала богу дека сите знаеме да испржиме јајце или пак да шлапнеме виршли во вода:uvo: ајде Кајгана кувари јавете се...инаку еве јас да си кажам, вчера правев Рафаело, е тука без лажна скромност можам да се пофалам дека ги праам феноменално :pipi:

знам ,, јајца да испрзам, компир да испрзам, тоа,, знаев и уше нешто ама не ми текнува во моментот

лепче за во црква, со ореви. Кочански рецепт.

Обожавам да готвам, и знам да ги правам скоро сите јадења.
Сарма, полнети пиперки, аман бајалди, турли-тава, ориз, кокошка, компири на сите начини, од торти најмногу сакам да ја правам Сахер(чоколадо е целата:vozbud:), лазањи, палачинки, пастрамајлии, пица(и тестото си го правам сама:pipi:), и најубави тостовии!!
:helou:

Знам да зготвам неколку јадења за да преживеам кога сум сам дома или некаде...еве некој од тие јадења пипер пржен ( со или без домати ) шпагети,макарони,палачинки,пире има и други

се знам дома јас готвам другите јадат.....узивам да спремам на другите и да ги гледам како узиваат во јадењето

Знам се да готвам...сите сакаат да доагаат кај мене на ручек на вечера..на доручек не зошто тогас ми се спиеее па ни јас не јдам

samo na majka mi i priznavam deka bolje gotvi od mene:smir:

javno priznavam deka ne znam da gotvam bidejki majkami mi gi gotvi najubavite jadenja

па и мене мајка ми ми готви,ама и јас си знам да готвам секаков вид јадења, некогаш кога ќе ми се пријади нешто вкусно така знам да си зготвам по некој специјалитет!:wink:

Јас знам да зготвам:

• пржени компири
  • ќофтиња
  • тавче гравче
  • палачинки
  • супа
  • печени компири
  • разни салати
  • сендвичи
  • пици
Можеби има уште нешто ама не можам да се сетам.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom