Z
ziko bt
Гостин
Скопјанка?Така влиаеме на скопјани нарочито ако се металци или рокери а по потписо гледам спаѓаш во категоријаБитола!!!тоа луѓето некоја одбивност ми ствараат нз зашто![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скопјанка?Така влиаеме на скопјани нарочито ако се металци или рокери а по потписо гледам спаѓаш во категоријаБитола!!!тоа луѓето некоја одбивност ми ствараат нз зашто![]()
Скопјанка?Така влиаеме на скопјани нарочито ако се металци или рокери а по потписо гледам спаѓаш во категорија![]()
па така е ке видиме металец и ке те погледниме на криво оти ни си одбивна и ке ти станиме одбивни а со скопјани си сме природно одбивни така да шојма тука смешноми даде одговор на моето прашање :pos2: затоа сте ми биле одбивни...:nesvest:
па така е ке видиме металец и ке те погледниме на криво оти ни си одбивна и ке ти станиме одбивни а со скопјани си сме природно одбивни така да шојма тука смешно
Битола...градот, луѓето, дијалектот...доволно.
Скопје... многу луѓеее!! колите само свират ( то ми оди најмногу на нерва )... култура 0.1%... сите селани надојдени од секаде... и мислат париз дека се... ретко да има некој ЧИСТ скопјанец :helou:
СКОПЈЕ
зашто сите го мразите Скопје???Луѓето или нешто друго е во прашање?![]()