Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
Скопјанка?Така влиаеме на скопјани нарочито ако се металци или рокери а по потписо гледам спаѓаш во категорија:toe:

ми даде одговор на моето прашање :pos2: затоа сте ми биле одбивни...:nesvest:

ми даде одговор на моето прашање :pos2: затоа сте ми биле одбивни...:nesvest:
па така е ке видиме металец и ке те погледниме на криво оти ни си одбивна и ке ти станиме одбивни а со скопјани си сме природно одбивни така да шојма тука смешно

па така е ке видиме металец и ке те погледниме на криво оти ни си одбивна и ке ти станиме одбивни а со скопјани си сме природно одбивни така да шојма тука смешно

:pos2: а мора да има смешно за да си се насмеам?!? :pos2:
абе нас скопјаните сите не мразат...а нас ич не ни е гајле :vozbud:

Го мразам ГРАДОТ СКОПЈЕ а не луѓето што живеат таму.. Многу е гужва на улиците 24/7 минат коли да неможеш да поминеш :)

У велес шубоо на прсти се бројат колите (не буквално) и можеш коа сакаш и по улица да си одиш :)

ја мразам улица бихачка во скопје

Скопје... многу луѓеее!! колите само свират ( то ми оди најмногу на нерва )... култура 0.1%... сите селани надојдени од секаде... и мислат париз дека се... ретко да има некој ЧИСТ скопјанец :helou:

Скопје... многу луѓеее!! колите само свират ( то ми оди најмногу на нерва )... култура 0.1%... сите селани надојдени од секаде... и мислат париз дека се... ретко да има некој ЧИСТ скопјанец :helou:

У право си. Сељачиштана (особено битолскине) го упропастија градот.

Ни еден, според мене. Имам добри спомени од секој град. :) :)

зашто сите го мразите Скопје???Луѓето или нешто друго е во прашање?:tapp:

Градот како град, шо е ногу гужва, шо не можеш на раат да излезеш да прошеташ и да стасаш пешки до било кое место шо ти треба и ред други работи.........!:toe:

ПС: Секако по малку имаат удел и лугето!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom