Кој филм најмногу сте го гледале

• Креатор на темата Креатор на темата Tutkar
  • Време на започнување Време на започнување
Оној со колата и камионот шо се бркаат, више од 10 пути.

ima li pilot vo avionot 1- kkao mala sekogas koga ce odev skopje na poseta kaj tetka mi (a cesto odev) znaev kade sedi kasetata ce ja stavev vo video i ce go gledav, nekogas i povece pati vo den, toa mi bese najinteresna zanimacija :)

a vo ponovo vreme troja mnogu pati go imam gledano - obozavam istoriski filmovi

The Lord Of The Rings I -- 5-6 pati
The Lord Of The Rings II -- 5-6 pati
The Lord Of The Rings III -- 5-6 pati

site ostanati poubavi filmovi po 2 pati max gi gledam, mi se zdosadva nekako edno isto da gledam :toe:

sam doma otprilika edno 15 pati go imam gledano,titanik edno 8 pati,i CRUEL INTENSIONS(SUROVI NAMERI)...ne znam kolku pati

кад порастем бичу кенгур едно 10 пати, можеби и повеќе =)
тука спаѓа и dumb and dumber бидејќи го отекуваат филмот на тв...

троја. сум го гледал едно 10 пати и би го гледал пак. многу јако филмче

Најмногу пати сум си го репризирала Лорд оф д рингс, во комплетно издание ... значи три дена, по еден дел ... незнам точно колку, ама може да се каже дека секој месец си ги гледам откако се излезени.
После тој филм на листата ми се Стар Ворс, Матрикс, Кум, Топ Ган, Дрти Денсинг, Глуп и Поглуп, Маска, Троја итн итн итн ...:umorno:

Nanny and the baby Boo-neam poim kolku pati ama kolku i da go gleam nikad ne mi e dosaden ma da u posledno vreme odamna go neam na4ekano

Најмногу...гледам колку даваат очиве. Дали многу гледам или малку гледам, релативно е.Али кога гледам филмови, обавезно грицкам и морковче, па многу гледам.

А најмногу ПАТИ сум го гледал The Scent Of A Wоman. По него, на високото второ место би дошол Legends Of The Fall - ако тука не ги броиме филмовите со нинџи кои како клинец ги гледав по 100 пати, а денес ни насловите не им ги памтам :)

Маска, Глупавиот и поглупавиот, Бебето Бу, оној со Мистер Мијаги и Хилари Свонк, и уште милион такви лоу баџет филмови што ги отупуваат по телевизииве...:)

А по своја волја, повеќе од 7-8 пати сум го гледала "Requiem for a dream", повеќе од 15 пати "South Park- The movie", и бесконечен број на пати сите делови на "Ice Age":)

kpbKENGUR напиша:
кад порастем бичу кенгур едно 10 пати, можеби и повеќе =)
тука спаѓа и dumb and dumber бидејќи го отекуваат филмот на тв...

Еј и ја овие два :)

Definitivno Otkacenata rusokosa so Alissia Silverstone, i pak bi go gledala, nikad ne mi e dosaden.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom