Кој е вашиот прекар?

Од друштвото ми се обраќаат со Тинче(скратено од Мартина) или балонка :pos2: заради тоа што сум малку повеќе развиена кај градниот кош :pos::pos::pos:
Моите дома најчесто Тинче или Црно некогаш... :)

Јас се викам Даниела и сите така ме викаат. Ретко некој да ме вика Дани, што не би ми сметало, а да ме викаат по прекар (што го немам) би ми сметало. Си го сакам моето име и така сакам и да ме викаат.
Како мала сама си измислив прекар Еце, како што сум регистрирана. :)

Лудакот или Будалата... Врска неам зашто така ме викаа а се почна од фактот дека неам никакви влакна на јазикот (имам ама во друга смисла :wink: :pos: ) и се што имам при срце си кажувам...

Ми се има десено да и кажам на професорка една дека е ептен лошо облечена и дека ми личи на сељанка од Банско...
Браво за тебе доколку е точно,тука те ценам :Dzver:

pa skoro site me vikaat pio ili fice

pa uste vo 5to oddelenie me zavikaa haker i do den deneska site taka me vikaat duri nekoi ni imeto ne mi go znaat ne mi smeta sto me vikaat taka no sepak sakam da me vikaat na ime

me vikaat jove ama ima grupa na luge so me vikaat kofce:toe:

Ме викаа ЛИМУН у тетово.а другите ЛИМОН.другарите ме викаа Паника пошо голем паничар сум. и така.

Мене ме викаат Даци.Скратено од моето име-Драган

абее нишо посебно, само некои прекари изведени од имево :)
иначе не ми смета некогаш да ме наречат со некој прекар.... ама да не е за стално, зш си го сакам имево и глупо ми е некој да ме знае по прекар, а не по име:icon_conf

mekuska toa deckomi mi go dae i site me zavikaa i ane nagaleno od ana so poise mi se sviga

Јас незнам дали да кажам.. Ај ќе размислам и ке пишам шо сум одлучил :)

Да имам, ама не ви го кажувам :) виновни се другарките од средно и до ден денес така ме викаат, ретко кој ми се обраќа на име

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom