Кој е вашиот фетиш?

• Креатор на темата Креатор на темата HardCore
  • Време на започнување Време на започнување
Море прифати таму, ама претходно не ги миј нозете неколку дена. И речи му оти многу те пали меѓу прстите кога те лижат.

Ова ме потсети на филмот со Еди Марфи и Робин Гивенс ,мислам дека се викаше Бумеранг ,каде основен критериум на Еди Марфи при изборот на девојка му беше да има убави стапала т.е стапала по негов вкус ....

Fala od vas :) samo ke pocekam uste nekoe mislenje od damite...

Зошто мислиш дека некоја може да ти каже што тебе би ти било убаво? :) Пробај, па те чекаме со плус искуство.

Дај едно сликче од ноџињата :)

Ете имав на фб слика. глупо ми е некако да ги сликам.. а шо врска има сликата ......:)
--- надополнето: 24 септември 2013 во 21:33 ---
Зошто мислиш дека некоја може да ти каже што тебе би ти било убаво? :) Пробај, па те чекаме со плус искуство.

pa od kade znaes mozebi ima nekoja probano.. :]

Attachments

• 574698_411909632235247_165099711_n.jpg
    574698_411909632235247_165099711_n.jpg
    116 KB · Прегледи: 163
pa od kade znaes mozebi ima nekoja probano.. :]

E де, тоа и јас ти го кажував. Што ако некоја ти рече дека е убаво, ќе значи дека и ти ќе уживаш? Фетишите се откриваат и се реализираат, а ако си уште малечка остани настрана од сексот. :)

E де, тоа и јас ти го кажував. Што ако некоја ти рече дека е убаво, ќе значи дека и ти ќе уживаш? Фетишите се откриваат и се реализираат, а ако си уште малечка остани настрана од сексот. :)

dobro to da sekako . a za fetisov nekako interesno mi izgleda a ustvari drugo bese temata Sto bi odgovorile ako vas ve prasaat i kako bi reagirale vo momentot. eve kako bi odgvorila i reagirala ti na primer...

Ова ме потсети на филмот со Еди Марфи и Робин Гивенс ,мислам дека се викаше Бумеранг ,каде основен критериум на Еди Марфи при изборот на девојка му беше да има убави стапала т.е стапала по негов вкус ....

Тој беше филмот (y) Само на крај ја фати Хали Бери додека сеуште беше со бркови, после стана ѕвезда ;)

Конкретен сум, не сум по било што.

Добра нога, посебно бут и лист, да лижам и гризам.
Голем цврст задник, не кога ќе шлапнам да го барам во другата соба.
Мало цице, да го грицкам.
Усте како пиче да не знам каде попрво да го ставам.
Малце салце од страна, за да не мора самар да ставам кога ќе ја јавам.
Јапанки ми беа фетиш, ама сфатив дека дома имам една, па ги откачувам од списоков.
Vitkana kosa i cvikeri...uf uf uf

Може, не одбивам а и не сум пробал. Сигурно ќе се облечам во одело и ќе и дојдам дома со актовката и еден тон витлери.

Грди, несигурни, искомплексирани и неинтелигентни глупачи. Лесен плен, добро се ебат и слушаат се што ќе им наредиш во кревет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom