Кој е ваш најголем мотив?

• Креатор на темата Креатор на темата bradavica666
  • Време на започнување Време на започнување
Koj e vas najgolem motiv???
ako uspeete da dadete odgovor na ovoa prasanje togas mozam da ve smetam za moj licen master.
Motiv za se.
Motivacija za vasata rabota.
Motivacija za odredeni raboti sto sakate da gi pravite vo vasiot zivot.
Najcesto najgolema motivacija za covek pretstavuva nekoja licnost sakana.
Kaj nekoi najgolema motivacija pretstavuva nivniot son.

мој мотив... ИНАТ.. другше не ми иде.. додека не се заинатам за нешо .. џабе се обидувам.. ама коа ке ме фати инат вадам 110% од мене

Средувањето на мојот живот во права линија и g....l :kesa:

Животот општо е мој мотив. Зошто ако го немам никаков друг мотив не е важен.

Мене мотив ми е задоволството што го осеќам кога ќе си ја постигнам целта,гордоста во себе што ја чувствувам тогаш.И исто така разочарувањето,ако некој период се осетам на дното,тоа е моја почетна и еднонасочна дестинација од каде што тргнувам до моите замисли...Идејата за разочарувањето,може да ме натера на се,како и идејата за задоволството кое би го осетила кога ќе сум на врвот ...

па да .. инат , ако ме фати инат за нешто одам до крај , СЕ ИЛИ ништо , во крајни мери одам и до деструкција на тоа , тој,таа .. па се до самодеструкција со тоа. (негативни карактеристики на скорпија јбг)

А сега имам доста добар мотив,иако некако не делува на мене, со секоја петка по математика,алгебра,линеарна алгебра,физика,хемија.. добивам по 5 000 денари од татко ми..

Moтив ми е само среќата и смиреноста. Ако сум среќна имам мотив за све буквално...и сето тоа да резултира со смиреност која би ја добила само ако сум среќна..
значи среќата дефинитивно е пресудна за све:back:

Мене мотивот во животот ми е да му се докажам на светот, почнувајќи од татко ми. Да му докажам дека можам и се останато. Доволно добар мотив, зар не?

мотив...............мој весник еден ден!!!!!!!!!! или уредник на некој светки познат!!!!!

Mojot motiv e eden den da stanam nesto so koe ke se gordeam i jas i licnostite sto mi se vazni,motivot sekogas da se dokazuvam i da bidam podobra od toa sto sum bila nekogas,inaku motiv ne mi e dokazuvanjeto deka sum podobra od drugite tuku motivot da si dokazam sebesi deka mozam poveke.

Не мислев дека ова некогаш ќе го кажам... но, љубовта. :pipi: Едноставно, многу (иако тоа не се гледа многу надворешно) се променив во изминатиот месец, како резултат на неа. И во последно време, единствено нешто што ме мотивира да се досадувам во школото, да правам некои работи, да се трудам повеќе, да чекам нестрпливо за викендот е она.:back:

Немам мотив.Ослободен сум од сите синџири со кои мотивот може да ме врзе.

мотив,..?!?..хмм..па навеќе ме мотивира успехот, кога ќе успеам во нешто ме мотивира да профолжам да напредувам и да се докажувам,..самата помислам дека би можела да бидам подобра и подобра е многу добра причина за моите успеси..!

Најголем мотив ми е првенствено мојата среќа а потоа и среќата на моите најблиски.. :toe:

Никогаш не се откажувам, никогаш не се предавам еднаш се живее и живеам по свое и ќе им покажам на другите дека ќе се снајдам понатаму во животот па макар и сам! (најмногу го мислам ова за најблиските кои поинаку ме проценуваат) :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom