Кој е похрабар во искажување љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата ПрИтИ_гРл
  • Време на започнување Време на започнување
секако дека машките први се тие што изјавуваат љубов...да не сме ние машките ке нема ни бракови бе :twisted:

Можеби во поединечни случаи, зошто сметам дека општо женските се похрабри и полесно ги искажуваат своите емоции.

Можеби во поединечни случаи, зошто сметам дека општо женските се похрабри и полесно ги искажуваат своите емоции.
се лажеш веруј ми машките се тие најчесто кои го прават првиот чекор:smir:

Незнам онака приватно кога сме само јас и таа кој е похрабар, бидејќи отворени сме.

За во јавност дефинитивно девојката.

Во искажување љубов похрабри се девојките.. машките мислат дека ако искажат искрена љубов и ако и се посветат само на една девојка повеќе нема да го имаат статусот "ЈАК ФРАЕР'' или пак дека ќе бидат исмевани од страна на другарите , и затоа многу повеќе страдаат ...

Па женските наравно, машко ако е храбро или ако се прави дека е храбро ке го направам папучар. :toe:

Немам поим, мислам дека е индивидуално. Ама сепак ако морам да изберам ќе речам женските, секогаш жените се подобри кога се работи за искажување емоции.

Па женските наравно, машко ако е храбро или ако се прави дека е храбро ке го направам папучар. :toe:

Така е, на женско се кажува те сакам со плескање по газето...тие тоа сакаат да им покажеш дека ги сакаш а не да им кажеш :)

Знам дека јас не сум:toe: Досега немам кажано искрено Те сакам ниту воопшто кажано. Некако не ми се кажува ако навистина не е така, го почитувам значењето на зборов за кој верувам си има вистинко време на употреба not yet.. :) А вака ми се гледат машките похрабри ама и со задни намери ;)

Жени

Мислам дека жените се похрабри во искажување љубов ... во однос на мажите

Објаснување - тоа е во природата на женскиот ум

Во мојов случај, јас сум бил похрабар, ама не ми се исплатело.
Од друга страна, никогаш немам слушнато некој другар да се има испофалено пред друштвото: „Леле вчера како и кажав на онаа дека ја сакам. После таа одма ми рече дека ме сака.“

Во искажување љубов машкото секако...али за онака пуштање на женските им нема рамен..абе нас машкиве ќе ни се завиѓа некоја ќе се трткаш ќе се мрткаш..а женскиве одма пецкаат

Во искажување љубов машкото секако...али за онака пуштање на женските им нема рамен..абе нас машкиве ќе ни се завиѓа некоја ќе се трткаш ќе се мрткаш..а женскиве одма пецкаат

не може така нив само кога ќе им се присака.... :)
Иначе мислам дека машките се по храбри а женските се по директни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom