Кој е похрабар во искажување љубов?

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
секако дека машките први се тие што изјавуваат љубов...да не сме ние машките ке нема ни бракови бе :twisted:
Можеби во поединечни случаи, зошто сметам дека општо женските се похрабри и полесно ги искажуваат своите емоции.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.542
Поени од реакции
11.509
Можеби во поединечни случаи, зошто сметам дека општо женските се похрабри и полесно ги искажуваат своите емоции.
се лажеш веруј ми машките се тие најчесто кои го прават првиот чекор:smir:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Незнам онака приватно кога сме само јас и таа кој е похрабар, бидејќи отворени сме.

За во јавност дефинитивно девојката.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Во искажување љубов похрабри се девојките.. машките мислат дека ако искажат искрена љубов и ако и се посветат само на една девојка повеќе нема да го имаат статусот "ЈАК ФРАЕР'' или пак дека ќе бидат исмевани од страна на другарите , и затоа многу повеќе страдаат ...

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Па женските наравно, машко ако е храбро или ако се прави дека е храбро ке го направам папучар. :toe:

E

elena.

Гостин
Немам поим, мислам дека е индивидуално. Ама сепак ако морам да изберам ќе речам женските, секогаш жените се подобри кога се работи за искажување емоции.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.601
Па женските наравно, машко ако е храбро или ако се прави дека е храбро ке го направам папучар. :toe:
Така е, на женско се кажува те сакам со плескање по газето...тие тоа сакаат да им покажеш дека ги сакаш а не да им кажеш :)

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Знам дека јас не сум:toe: Досега немам кажано искрено Те сакам ниту воопшто кажано. Некако не ми се кажува ако навистина не е така, го почитувам значењето на зборов за кој верувам си има вистинко време на употреба not yet.. :) А вака ми се гледат машките похрабри ама и со задни намери ;)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Кога ќе го видам Мемати од она турскана серија дефинитивно се жените хаха :tapp:

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Жени

Мислам дека жените се похрабри во искажување љубов ... во однос на мажите

Објаснување - тоа е во природата на женскиот ум

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
Во мојов случај, јас сум бил похрабар, ама не ми се исплатело.
Од друга страна, никогаш немам слушнато некој другар да се има испофалено пред друштвото: „Леле вчера како и кажав на онаа дека ја сакам. После таа одма ми рече дека ме сака.“

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Во искажување љубов машкото секако...али за онака пуштање на женските им нема рамен..абе нас машкиве ќе ни се завиѓа некоја ќе се трткаш ќе се мрткаш..а женскиве одма пецкаат

П

Пепси_

Гостин
Во искажување љубов машкото секако...али за онака пуштање на женските им нема рамен..абе нас машкиве ќе ни се завиѓа некоја ќе се трткаш ќе се мрткаш..а женскиве одма пецкаат
не може така нив само кога ќе им се присака.... :)
Иначе мислам дека машките се по храбри а женските се по директни.

Kajgana Shop

На врв Bottom