Кој е подобар ,,Х'' или ,,Y'' [Овонеделен дуел: Жулио Цезар vs Петр Чех]

Овонеделен дуел:

• Вкупно гласачи
    99
Не е лоша темава, напротив, може добро да се продискутира. Не знам зашто сте почнале да пишувате безврска коментари на почетокот (избришани се веќе)...

Слободно продолжете си со дисусија, еве гледам сте почнале со Нани вс Насри. Сакате да ставам анкета? :) Кога ќе наведеме нов дуел, ќе се промени анкетата, секој месец нов дуел... Доста би живнала темава. Само у иднина глеајте да ставате играчи од исти позиции, и бидете реални, не навивачки настроени, што ќе биде тешко, и што ќе го спречува развојот на темава, осеќам. Али ајде, ќе и дадеме време да видиме како ќе просперира.

Има една збутана тема во подфорумов ако ти текнува анализиравме играч по играч, слично ко оние у Филм и ТВ што дискутираат за филм, еден по друг. Можеш да ја активираш и да дадеш предлог фудбалер за оваа недела и така е понеделник веќе, таа е добра тема. :)

Сори за офтопиков може да се продужи :)

На месец да се менува е многу, ќе се исцрпи секоја дискусија во рок од една недела најмногу.

Има една збутана тема во подфорумов ако ти текнува анализиравме играч по играч, слично ко оние у Филм и ТВ што дискутираат за филм, еден по друг. Можеш да ја активираш и да дадеш предлог фудбалер за оваа недела и така е понеделник веќе, таа е добра тема. :)

Сори за офтопиков може да се продужи :)
Да да ја знам таа, Фантом памтам ја имаше отворено. Али таму нема да има добри дебати, гарантирам, а рака на срце и нема што многу да се дебатира, ќе пише секој по нешто за играчот и толку. Овде ќе има спротивности, и дебатите би биле поинтересни. Али па овде пречка ќе биде ретката објективност... како и да е, мислам дека може да и се даде шанса на темава. И да, се слагам со Ајсбој, подобро би било на недела одколку на месец...

Ќе ставам сега и анкета, понеделник нов дуел, ќе одлучиме заедно кој. Само ќе ве замолам да бидете што е можно пообјективни, за доброто на темава. Ако тера ко што треба, би било топ. :)

добра е темава....само во насловот нека се сменат x и y со имињата да знаеме што да пишуваме :)

Eте ја анкетата, која заедно со насловот на темава, ќе се менува секој понеделник. Да напоменам, секој пост од обликот: ,,Нани е подобар“ ќе се брише. Ако немате што да искоментирате друго, само гласајте на анкетава. Целта е да се развие добра дебата.

Гласав за Насри мислам дека има повеќе квалитети од Нани. Во последно време Насри ми наликува доста на Иниеста или Чави . Еден од најдобрите организатори на играта моментално во Англија ! Перфектен техничар !!!

ПС : Кога ќе дојдат Роналдо и Меси за споредба ? Припремам цел реферат за Меси.

Нани е според мене покорисен, најдобар асистент во лигата, дава и голови така да нема дилема за мене!

Значи модераториве направија нешто.Така да сега секоја недела ќе има анкета и дилема.Ми се свиѓа ова.

Нани е многу брз и поопасен во нападот така да според мене го шие на Насри..

И да.Насри е подобар-ол араунд играч е :)

во дилема бев но ќе гласам за нани :) побрз е од насри и има добри центаршутеви. насри има добра техника и прецизност но повеќе ми се свиѓа играта на нани

Да не се повредува толку често би го дал гласот за Насри но момчево секој втор месец е повреден и сеуште не можеме да го видиме најдоброто од него,таман ке влезе во шема оп повреден..

Моментално Нани е подобар и покорисен за тимот.

Споредба на место.Според мене ова ке биде една одлична тема со одлична дискусија.
Сега за Нани и Насри.Според мене моментално едни од најдобрите фудбалери во Англија.И двајцата пружат одлични натпревари оваа сезона.
Нани.Класично крило со убитачен центаршут.Сезонава импресионира со неговата игра.Најдобар асистент во лигата плус и доста погодоци.Токму фудбалер по мерка на САФ.Убаво ја имам забележано неговата игра.Кога има потреба одлично знае да ја влече топката и да задржува време.Прави одлични дриблинзи.
И едно мое предвидување за Нани.Доколку го подобри шутот ке постигнува фантастични погодоци и значително ке си го зголеми бројот на постигнати погодоци со 20+ во сезона.
Насри.Тип на играч како што најмногу ценам.Дефинитивно позиција која нему најмногу му одговара е полушпиц позади напагачот.Може да игра и како централен за врска и како крило но тие позиции му одговараат помалку. Има одлична техника.
Се на се според мене изедначена битка.

Да не се повредува толку често би го дал гласот за Насри но момчево секој втор месец е повреден и сеуште не можеме да го видиме најдоброто од него,таман ке влезе во шема оп повреден..

Моментално Нани е подобар и покорисен за тимот.
И според ова би требало да следи следново "Јепес е подобар од Неста" м?
И убаво си пишуваше во воведот се споредуваат играчите кога би биле во топ форма.
За мене тоа е Насри без размислување само заради несебичноста,кој за разлика од Нани,подава и не пробува да го издрибла цел тим.
Во сите други карактеристики се блиску во квалитетот.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom