Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Прееска слушав една француска песна, на Антена5.
Со години учам француски, а само сфатив едно зборче - Париз. :facepalm:

Ми влезе во уво, ама не знам ниту еден збор. Нешто зло зло зло... вол, вол, вол...
И зборот demande.

Ако некој ја дознае, алал му вера. :pos:

http://youtu.be/K5KAc5CoCuk

Оваа?

може ли мала помош знам само еден мал дел од текстот на песната мислам дека е од мартин вучиќ ама не сум сигурен
текстоѕ е вака: немам веќе сила да те следам се уморив и знам дека песната завршува со реченицата: колку можеш ти да се лажеш себе си
многу ми треба да знам од кого е и како се вика песната ви благодарам

@PiGeOn

Мислењето ти го преместив тука, доколку во иднина не можеш да пронајдеш некоја песна обрати се во оваа тема. Се надевам дека твојата песна ќе се пронајде.

Модератор: .Sky.

Последно уредено од модератор:
Барам една песна ја пее женски вокал по радијава се врти,запамтив мал дел од тексот: you should let it go let it go.
PS: Не е од филмот Frozen.

може ли мала помош знам само еден мал дел од текстот на песната мислам дека е од мартин вучиќ ама не сум сигурен
текстоѕ е вака: немам веќе сила да те следам се уморив и знам дека песната завршува со реченицата: колку можеш ти да се лажеш себе си
многу ми треба да знам од кого е и како се вика песната ви благодарам
Треба да е Таа од Мартин Вучиќ. Јас не можев да најдам на Јутјуб ништо, ниту пак било какво аудио некаде на Интернет.

Ај еден update,денес пак ја пуштија и ја слушнав подетално..i ll be the last thing you see when you're falling asleep нешто е рефренот у тој стил,на антена ја пуштија кај 2:20. Пробав со shazam и soundhound да ја најдам,ама не ми даде ништо :/
Пред некој ден ја пуштија пак,аман нека ја знае некој ќе полудам!! :D

На Метрополис радио ја даваат овие денови на секој сат наутро оди вака некако: stay with me cause you are all I need ,this ain't love I can clear see ,but wont you stay with me

Гледај горе, гледај доле
љубовта е како море како небо, сино, сино
ајде дојди ќе ни биде фино...

Песничкава е од Сител Бамбини, ако ми ја најде некој, частам... :D

Гледај горе, гледај доле
љубовта е како море како небо, сино, сино
ајде дојди ќе ни биде фино...

Песничкава е од Сител Бамбини, ако ми ја најде некој, частам... :D
Што на пример ќе частиш... :rolleyes:?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom