Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
По радио ја вртат македонска песна. Женско пее нешо највеќе мразам тоа што морам да те сакам........................
--- надополнето: Sep 14, 2011 9:51 AM ---
По радио ја вртат македонска песна. Женско пее нешо највеќе мразам тоа што морам да те сакам........................

еј да ве прашам нешто , веќе една недела пробувам да ја најдам песната , се сеќавам само на lyrics-от одеше вака : your love is taking me higher , песнава е нова summer hit има dance beat и не е оваа од taio cruz ја знам таа ова е друга . Ја пуштуваа на антена 5 ако ја знам некој ве молам пишете !! :D

еј да ве прашам нешто , веќе една недела пробувам да ја најдам песната , се сеќавам само на lyrics-от одеше вака : your love is taking me higher , песнава е нова summer hit има dance beat и не е оваа од taio cruz ја знам таа ова е друга . Ја пуштуваа на антена 5 ако ја знам некој ве молам пишете !! :D
http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=your+love+is+taking+me+higher

Има една песна пее во позадина на рекламава на оне шо е со расипаниот телефон... се пее нешто ЈАС СУМ МЛАД И УБАВ И БАБИТЕ МЕ САКААТ.. или така нешто е :$ Help? :D

Има една песна пее во позадина на рекламава на оне шо е со расипаниот телефон... се пее нешто ЈАС СУМ МЛАД И УБАВ И БАБИТЕ МЕ САКААТ.. или така нешто е :$ Help? :D
Повели ако не ја најде :)

A zoki me moli da se vozime
So ovoj lift na sedmi sprat
Pa pak na prizemje...

ДА МИ ЈА НАЈДЕТЕ ПЕСНАВА КАКО ЗНАЕТЕ И УМЕЕТЕ! :D :D :D

A zoki me moli da se vozime
So ovoj lift na sedmi sprat
Pa pak na prizemje...

ДА МИ ЈА НАЈДЕТЕ ПЕСНАВА КАКО ЗНАЕТЕ И УМЕЕТЕ! :D :D :D

--- надополнето: Sep 25, 2011 9:57 AM ---

дали сум бликску???

Песната е француска ја пее женско и е на брод оној што носи авиони (носач на авиони ваљда и е пилот) вака одеше спотот текстот не го памтам да не знае некој кој е насловот на песната???

Песната е англиска. Бавен ритам со пиано и нешто како beats во позадина. Рефренот почнува: Suddenly someone или something, нешто така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom