Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Фала на двајцата.:)

можда не е за овде барањево, ама дали можите да ми кажите од каде да ја сметнам Call on me од Eric Prydz во HD или FullHD? :smir:

Луѓе никој не ја знае оваа
ептен ми се слуша целата, ако ја знае некој, ептен многу ке сум благодарен... :toe:

Знае некој која е песната што одеше у позадина на најавната шпица за Македонски Народни Приказни (од постарите епизоди) на МТВ1?!

Edit
Не е од Леб и Сол - Бистра водa....
:nesum:

Знае некој која е песната што одеше у позадина на најавната шпица за Македонски Народни Приказни (од постарите епизоди) на МТВ1?!

Edit
Не е од Леб и Сол - Бистра водa....
:nesum:

на оваја да не мислиш ?

На антена 5 вчера во кола ја слушнав 2-3 пати, сега слушам не ја даваат. Нешто као I can`t see the sun(или I don`t miss the sun беше). Па после исто со rain. Као баладичка е нешто?

^
Не, друга е...:uvo:
Ама и оваа е :vozbud: - враќа добри спомени
Сепак фала! Ако имаш нешто друго на ум, повели презентирај

Пара бери киселец :)

а Мице ора
не бе друже не е оваја ... во песната се спомвит Јашар бег Осман бег Паро ле Севдо ле .... оваја само пароле севдоле ...ако можит некој да ми кажит убо ако не пак убо :jaj:

не бе друже не е оваја ... во песната се спомвит Јашар бег Осман бег Паро ле Севдо ле .... оваја само пароле севдоле ...ако можит некој да ми кажит убо ако не пак убо :jaj:
Ако музиката во позадина е иста, можда е преработка. Ај нека најде некој ако постои, баш и мене ме интересира дали постои ваква песна и кој ја изведува.

Луге помагајте, песнава ме полуде ја слушнав пред некој ден и не можам да најдам кој ја пее...ми личи во гласот на Додева ама не ке да е таа а песната најверојатно се вика Лео или така нешто, еве дел од текстот: Леоooo Лео Лео е нај бев кај него на чај љубов со Лео водимеее итн. Кој ја пее и како се вика?????????

Песната е од Калиопи...
Еј како се вика онаа што пее на некој чуден португалски или шпански „ели ели оооо“ и цела песна се состои мање више од тоа. Женско пее.

Целосен наслов од песната е....
Relight Orchestra & DJ Andrea Feat. Margareth Menezes - Uma Historia De Ifa (Elegibo') 2009 (Cisko Brothers Remix Edit)

хелп, барам помош за хаус/денс трака...

cant get you out of my head.... така некако оди лириката, предлетно хитче, на радио ја вртат веќе 2-3 недели непреќитно...

Ќе да е оваа... Serge Devant - Addicted

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom