Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
ti si droga, sto sakam da ja primam, ti si tajna, sto smrtno me zanima, ti se grev, sto na dusa go zimam

anybody ?

Гледам ти одговориле... Ама оригиналот ти е од Студени Нозе...

П.с. Песата ја слушнав прееска на радио, и не запамтив ни еден стих, ама знам дека почнуваше со свиркање, и пред секој рефрен мислам дека имаше свиркање... Ако знае некој..........

П.с. Песата ја слушнав прееска на радио, и не запамтив ни еден стих, ама знам дека почнуваше со свиркање, и пред секој рефрен мислам дека имаше свиркање... Ако знае некој..........

Ова? :)

Имаше едно програмче ако не ја знаеш насловот или изведувачот на песната, пушташ и ја пееш песната, некој стих или слично и ти ја дава .. не знам како се викаше програмчето ..

http://www.youtube.com/watch?v=T-sxSd1uwoU ?

оо шекед шекед(или чекед незнам точно како вика..) уно уно нешто така вика ја знај некој песнава ?? :/ цела вечност ја барам :((

Прееска ја слушнав од еден кафич, и никако да ми искочи од глава... И само запамтив "yaay, yaay, yaay, yaaay, i'm coming (going) home..." Или нешто така идеше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom