Кој е најпаметен?

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување

Кој од кој попаметен?

• Амди Бјарам

Гласови: 31 54,4%
  • Драган Вучиќ

Гласови: 14 24,6%
  • Јанко Илковски

Гласови: 12 21,1%

• Вкупно гласачи
    57
C

cige

Гостин
1.Амди Бајрам - човеков има смисла за бизнис, ама речникот му е тапа. Нема речиси никакво образование но многу убаво знае што работи, прв во Шутка го развил бизнисот со текстил од Турција и се покажало доста успешно. На секоја власт гс лиже и си добива мандати во собрание иако на секое излагање на говорница руши сопствени рекорди со гафови

2.Драган Вучиќ - овој нема никакво понашање, цел живот го има поминато во забава, има тропано јаки 4ки, се наоѓал во кругови на богати гратски луѓе и никако да изгради јак карактер, постојано му даваат да води се некои посељачки и посељачки емисии кои никој друг не би се нафатил да ги води

3.Јанко Илковски - е овој спаѓа во четвртата група на луѓе "незнае, и незнае дека незнае - понастрана од таквите". Најтежок дебил од политичките мегафони, според мене нема ни грам памет, а постојано се труди да објаснува за "армиски оркестри" и "шпански села", единствена работа му е да чита весници и статии по цел ден и вечерта да коментира 2-3 саати во емисија што ја води. Нема никакво образование ниту длабоко знаење, само површински коментира од тоа што прочитал преку ден.

Е.ате изборот чекај да размислам :pos:

кај ги најдовте овие брееј :facepalm: мене не ми се дава да кликнам да гласам за никого од овие тројца

Се шетаат три домати, Јанко Илковски, Драган Вучиќ и Амди Бајрам на улица и разговараат, доматот Драган почнал да заостанува позади двајцата и одеднаш Јанко се свртел и го здогледал Драган како се влече позади нив, му пришол и го стиснал за раката и му рекол Catch up!

Оти нема нитуеден паметен во анкетата?

Камо ти Миленко бе, а Латас? Мирка? :ROFLMAO:
Па не се баш на исти степен, можеби Миленко и Латас за нијанса се малку погоре од овие дебили, а за Мирка мислам дека уште малку повисоко, сепак јас Мирка ја сметам за интелектуалец иако е мегафон.

Изгубив 2-3 драгоцени минути од мојот живот читајќи ја темава-ги поминав и тројцата. :facepalm:

Не знам кој е најпаметен ама знам кој е најдуховит.Драган Вучиќ. И ова не само според мене туку и според други повлијателни луѓе.

Еднаш кога гостин на Вучиќ во емисијата "На вестероско кафе со:" беше Peter Dinklage кажа дека кога бил млад цело време му ги гледал емисиите на Драган Вучиќ и кажа дека цитирам "Кај ти текнуваат тие заебанции. Значи јас израснав со твоите заебанции и вицови".

Вториов денеска гледав, најдебилската емисија на светов ја води.На крајот вика....Ајде чао, пријатно, Бонџорно!

Најјак ми е!

Back
На врв Bottom