Кој е најглупиот човек што го знаете ? (Објасни зошто)

• Креатор на темата Креатор на темата Kobe Bryant 24
  • Време на започнување Време на започнување
Професорот и вика на една ученичка која е плавуша:
П:Сеа ќе ви кажам еден виц за плавуша.
У:Ама професоре не е фер!
П:Епа тогаш ќе кажам за русокоса.
У:Eпа добро тогаш. :)

EPIC ROFL!!:smeshko:

Еееее географијааааа...ме потсетија првите членови, на час по географија проф. му вика на еден ученик: зашто на картава има два тихи океана??? ученикот се мисли малце и вика: печатна грешка!!!:vozbud:
истиот проф. прашува една одлична ученичка: Пелистер на која планина е највисок врв??
ученичката: хммм....на ПЕЛАГОНИЈА....хахахахаххаа е на ова цел час смеење до солзи.....
има уште вакви низ дебар али тоа е....сирењак со крем-јухуууууууууууууууууу трагично е само што ќе слушниш.....

Леле гарант е девица у хороскоп. Ауууууууу најлоша клетва е да посакаш некому детето да му биде девица у хороскоп.

Не, риба е. А шо е раработава со девиците?

Професорот и вика на една ученичка која е плавуша:
П:Сеа ќе ви кажам еден виц за плавуша.
У:Ама професоре не е фер!
П:Епа тогаш ќе кажам за русокоса.
У:Eпа добро тогаш. :)

Епа оваа е легенда жими се!!!

Бивш другар ...

Да незнаеш да пишуваш, да не знаеш да читаш (со исклучоци), да не одиш средно оделение, му остана чекичот и даската и само чука по нив. Едноставно незнам, како му дозволија од дома. До ден денес ( а треба да е 3 година СРЕДНО ) уште се мачи, односно не знае да пишува, камоли да чита, а знае да ви направи креветче. ХАХА!

Пример, кога треба нешто да се договараме, ние нон-стоп му викаме дека ке му пишаме порака на мобилен, а он ставаше кредит на неговиот и викаше немора што да пишате јас ке ви се јавам, и се го заебававме за тоа.
Кога му стигаше порака даваше на некој да ја прочитат.
Кога требаше да запише број ние му запишувавме. (страшно).

Еднашка седавме сите дома, и он беше на компјутер (само карти играше) и кога му рековме да пушти песна под наслов тој и тој, он се инатеше дека така ке ја најдел само кликајки на некоја песна а во Винамп имаше преку 2000 песни.:pos2: Срамота, се скинавме смеејки, ама во одреден случај ЖАЛНО!

18-19 години дете, да не знае да пишува и чита. Дали знае 5% да пиша и чита.

То је ...
Можеби докај 30 ке го научат/ ќе се научи ..

Бје.

ако ова е вистина стварно е жално...
кај мене еден беше тапа географија...
прашува словачка и словенија исто е?:pos2:
после наставничката го вади на табла и го прашува како се полнат вештачките езера и овој одма вика па со црево наставничке:tapp:

Не, риба е. А шо е раработава со девиците?

Луѓето кои се девици у хороскоп се најфлегматични створења што постојат на светов, за тоа како да се облечат на излагање во петок ќе се мислат уште од вторник и тоа безуспешно!!
И за најнебитниот настан се способни да ти раскажуваат два саати (значи секоја ситница што на нормален човек не му е битна, они 10 минути ќе ти ја раскажуваат). Значи ти си болен и и викаш на личноста ај да идам дома, одвај стојам, таа те замара со тоа да сте се договореле дали заедничката другарка која утредента треба да дојде на гости, да дојде кај тебе или кај неа. Ти и викаш не е битно, болна сум, све исто ми е, она вика кажи ми да знам дал да купим грицки!! Ја и викам нека дојде кај мене, епа не можело, она сакала кај неа, а за кај неа да дојде не можело пошто не била сама дома. Епа тогаш кој к*р ме заебаваш нели?
Плус се неверојатни стипси, што може да се заклучи од грицките.
Имав најдобра другарка девица и откога не се дружиме сфатив колку ми е полесен, поубав и понезаморен животов.

Еден другар Копиљ го викаме :pos2:
Ja: Абе Доде знаеш дека онојпат се запали базенон
Он (мртов озбилен) : Стварно !?!?!?

Еднаш еден ми кажуваше за еден, ама после се испостави дека не бил еден, туку двајца. Оти тој што ми кажуваше за тој еден, уствари било обратно. Следниот ден ме сретна тој другиот, за кого тој првиот ми кажуваше и тој ми кажа сосема обратно од првиот. Уствари дека тој не бил, туку тој што за него ми кажуваше, тој првиот, тој бил. Веднаш не ги сфатив што сакаа да ми кажат двајцата и само климав со главата, но кога стигнав дома и кога сето ова што ми го раскажаа тие двајцата, во еден здив му го раскажав на брат ми, тој веднаш сконта во што е приказната и со широко искезена фаца ми рече:
-Е стварно не сум знаел колку си глуп!
-Зошто?- му велам јас,
- Па знаеш ли дека истото и на мене ми го кажаа!- ми вели тој.
-И? -со нетрпение го прашувам,
- Па и јас отпрва не ги сфатив... ми одговори брат ми

Луѓето кои се девици у хороскоп се најфлегматични створења што постојат на светов, за тоа како да се облечат на излагање во петок ќе се мислат уште од вторник и тоа безуспешно!!
И за најнебитниот настан се способни да ти раскажуваат два саати (значи секоја ситница што на нормален човек не му е битна, они 10 минути ќе ти ја раскажуваат). Значи ти си болен и и викаш на личноста ај да идам дома, одвај стојам, таа те замара со тоа да сте се договореле дали заедничката другарка која утредента треба да дојде на гости, да дојде кај тебе или кај неа. Ти и викаш не е битно, болна сум, све исто ми е, она вика кажи ми да знам дал да купим грицки!! Ја и викам нека дојде кај мене, епа не можело, она сакала кај неа, а за кај неа да дојде не можело пошто не била сама дома. Епа тогаш кој к*р ме заебаваш нели?
Плус се неверојатни стипси, што може да се заклучи од грицките.
Имав најдобра другарка девица и откога не се дружиме сфатив колку ми е полесен, поубав и понезаморен животов.
почнувам да мислам дали нешто сум лош ради хороскопскиот знак :vozbud::pos2:

Пишиме порака на колега од факс ,да ни вратит порака со матичен број за да му завериме семестар.Фраерот ни врати порака,цитирам : Јавете ми се да ви кажам,последна порака ми е,НЕМАМ ВЕЌЕ КРЕДИТ ...

ау се изнасмеав, иначе пак кога сме кај географија. средно 1 година(пази гимназија) на карта на македонија професорот вика каде е исток? другар мој близок бара северо-запад.
Не дека е глуп али џабе кога не им оди географија

Едно дете другарче, а да се објасни просто не е возможно, треба да се доживее.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom