Кој е најглупиот човек што го знаете ? (Објасни зошто)

• Креатор на темата Креатор на темата Kobe Bryant 24
  • Време на започнување Време на започнување
Има еден со мене што учи и е многу глуп. Беше дежурен и професорот по историја му вика однеси ја картата (која беше обесена на табла) во кабинет бр.24. И овој оди и ја крева корпата да ја носи. :pos2: Е значи каков ремет му имаме мавано после тоа.

Проф: Добро бе, јас на ѕидот ли му зборувам ?!
Ученичка [покажувајќи со прст накај ѕидот] : Овој ѕид ?! :toe:

комшиите мои, сите до еден, цела улица се најглупавите луѓе на планетава Земја. еве случка од вчера...
-Жена1 (снаа): ако те фатам само ѓубре едно, зошто си му ја зел топката на Јован? ( на своето дете му викаше)
-дете: абе мамо.....
пљас..шамар....детево почнува да плаче
(се приклучува свекрвата, од оваа што си го удри детето)
-Жена2 (свекрва): што ми го тепаш мори детево? ти ако не си здрава, оди лечи се.... ( на снаата си и вика)
-Жена1 (снаа): што сакам јас ќе му правам, мое си е детево. и сега кај да му купувам топка на Јован, овој нашиов абдал му ја изгубил.
-Жена2 (свекрва): ти мори место да го браниш нашиов, место да викаш дека не е крив, види се колку си проста.Па нели знаеш дека нашево дете ништо не губи и не краде, е вчера кога ти го снема моб., самиот тој си се јави дека ти го украл. и сега ти ќе ми кажуваш дека тој го украл топчето. не постојат ФИЗИЧКИ докази дека тој ја украл.
:tapp::tapp::tapp:
за едно топче, за едно скапано топче од 50 денари се искараа и тоа меѓусебе. Луѓе, сакате верувајте, сакате не верувајте...е ова се случува кај мене. инаку јас на тераса бев цел време и ќе паднев во несвест кога ги слушав.

Многу пати се истакнувала, ама има ситуации кои биле крајот.
Бевме излезени цело друштво едно попладне, една од другарките требаше да прави операција на умници и ни кажуваше што, како, дека немала доволно место и била тесна вилицата. Елена слуша и се надоврзува со муабетот: охоо па ја имам место и за деветки (ама мртва озбилна). И сите ја гледаме и се стискаме да не се исцепиме од смеење и една од нас собра храброст да прозбори и и вика: Ама Елено не растат деветки. И она: Па леле од кај да знам ја...
Втор испад: Седиме кај мене дома, јас и уште две девојчиња нешто гледаме на компјутер, а она легнала на кревет и нешто се зафркаваме, муабети разни. И Елена: Абе да ве прашам нешто што е тоа две точки и д? И другарка ми и одговара: Елено озбилна си? Смајли е. Прснав од смеење :icon_lol:
Колку други испади има, само што не ми текнуваат во моментов.

И ова мора да се спомне, само ова е друга Елена. И рекле дома да свари јајца и она ги искршила во водата :pos:
Како се трефнаа Елени двете не знам. Дали е до името :pos:

Многу пати се истакнувала, ама има ситуации кои биле крајот.
Бевме излезени цело друштво едно попладне, една од другарките требаше да прави операција на умници и ни кажуваше што, како, дека немала доволно место и била тесна вилицата. Елена слуша и се надоврзува со муабетот: охоо па ја имам место и за деветки (ама мртва озбилна). И сите ја гледаме и се стискаме да не се исцепиме од смеење и една од нас собра храброст да прозбори и и вика: Ама Елено не растат деветки. И она: Па леле од кај да знам ја...
Втор испад: Седиме кај мене дома, јас и уште две девојчиња нешто гледаме на компјутер, а она легнала на кревет и нешто се зафркаваме, муабети разни. И Елена: Абе да ве прашам нешто што е тоа две точки и д? И другарка ми и одговара: Елено озбилна си? Смајли е. Прснав од смеење :icon_lol:
Колку други испади има, само што не ми текнуваат во моментов.

И ова мора да се спомне, само ова е друга Елена. И рекле дома да свари јајца и она ги искршила во водата :pos:
Како се трефнаа Елени двете не знам. Дали е до името :pos:

елена-зелена (без навреда) тоа ќе да е :nesum: и видиш каква случајност и јас познавам една елена и малку ко зелена си е така. имав еден чибичан, во времето, ама го изгубив и таа елена ми вика: ти си you fool. јас ја гледам на G, мислев се зеза, а таа вистина да ми викала.

Бивш другар ...

Да незнаеш да пишуваш, да не знаеш да читаш (со исклучоци), да не одиш средно оделение, му остана чекичот и даската и само чука по нив. Едноставно незнам, како му дозволија од дома. До ден денес ( а треба да е 3 година СРЕДНО ) уште се мачи, односно не знае да пишува, камоли да чита, а знае да ви направи креветче. ХАХА!

Пример, кога треба нешто да се договараме, ние нон-стоп му викаме дека ке му пишаме порака на мобилен, а он ставаше кредит на неговиот и викаше немора што да пишате јас ке ви се јавам, и се го заебававме за тоа.
Кога му стигаше порака даваше на некој да ја прочитат.
Кога требаше да запише број ние му запишувавме. (страшно).

Еднашка седавме сите дома, и он беше на компјутер (само карти играше) и кога му рековме да пушти песна под наслов тој и тој, он се инатеше дека така ке ја најдел само кликајки на некоја песна а во Винамп имаше преку 2000 песни.:pos2: Срамота, се скинавме смеејки, ама во одреден случај ЖАЛНО!

18-19 години дете, да не знае да пишува и чита. Дали знае 5% да пиша и чита.

То је ...
Можеби докај 30 ке го научат/ ќе се научи ..

Бје.

Бивш другар ...

Да незнаеш да пишуваш, да не знаеш да читаш (со исклучоци), да не одиш средно оделение, му остана чекичот и даската и само чука по нив. Едноставно незнам, како му дозволија од дома. До ден денес ( а треба да е 3 година СРЕДНО ) уште се мачи, односно не знае да пишува, камоли да чита, а знае да ви направи креветче. ХАХА!

Пример, кога треба нешто да се договараме, ние нон-стоп му викаме дека ке му пишаме порака на мобилен, а он ставаше кредит на неговиот и викаше немора што да пишате јас ке ви се јавам, и се го заебававме за тоа.
Кога му стигаше порака даваше на некој да ја прочитат.
Кога требаше да запише број ние му запишувавме
. (страшно).

Еднашка седавме сите дома, и он беше на компјутер (само карти играше) и кога му рековме да пушти песна под наслов тој и тој, он се инатеше дека така ке ја најдел само кликајки на некоја песна а во Винамп имаше преку 2000 песни.:pos2: Срамота, се скинавме смеејки, ама во одреден случај ЖАЛНО!

18-19 години дете, да не знае да пишува и чита. Дали знае 5% да пиша и чита.

То је ...
Можеби докај 30 ке го научат/ ќе се научи ..

Бје.

Чедо, колку си само забегало со измислената приказна... Поради вакви како тебе, сеирџии со измислени и недомислени приказни, значи, не ми се станува од кревет насабајле, а камоли да се зафатам со работа за да ми мине денот. Не знаел да чита, не знаел да пишува. Кога треба да внесе број во телефонот, ние моравме да интервенираме.... Па како тогаш може да прочита на кој му ѕвони од неговиот телефон.. Ју ар со факинг фејл.
facepalm.gif

Чедо, колку си само забегало со измислената приказна... Поради вакви како тебе, сеирџии со измислени и недомислени приказни, значи, не ми се станува од кревет насабајле, а камоли да се зафатам со работа за да ми мине денот. Не знаел да чита, не знаел да пишува. Кога треба да внесе број во телефонот, ние моравме да интервенираме.... Па како тогаш може да прочита на кој му ѕвони од неговиот телефон.. Ју ар со факинг фејл.
facepalm.gif

Очекував ..

Тоа е бе, што ке ти раскажувам толку, сакаш верувај сакаш не.
Да, и он гледе кој му ѕвони на телефон? Лол, право се јавува.
Интересни сте, се правите многу да знаете.

Ок, лажам.

mettalhammer можно е да е вистина секакви ги има :)

Играме еден квиз на англиски на часот и професорката го прашува ученикот до мене:Fish in the sea?(на буквата М) и овој вика МРЕНА...:tapp:

познавам едно дете шо не разбира колку е саат на часовник со стрелки... од ден на ден Прилеп се повеќе и повеќе ме изненадува -.-

Еден другар мој има многу бавен мозок:toe:
и кога ќе му се јави човек да му предложи нешто да правиме и да одиме негде, првиот коментар му е:"незнам, ај ќе видиме, ќе ти се јавам за 1 саат".
За секаква ситници комплицира и почнува да се договара:toe:
еве нешто најново, пред една недела што разговарале по телефон со еден другар:
A:ало, шо праиш ова она.....
В:ништо еве си седам дома
А:абе ја идам накај Велес, ќе дојдам право кај тебе, ок?
B:незнам, ај ќе ти се јавам попосле ќе се договориме
:jaj::pos2::nesvest::tapp:

Леле гарант е девица у хороскоп. Ауууууууу најлоша клетва е да посакаш некому детето да му биде девица у хороскоп.

Очекував ..

Тоа е бе, што ке ти раскажувам толку, сакаш верувај сакаш не.
Да, и он гледе кој му ѕвони на телефон? Лол, право се јавува.
Интересни сте, се правите многу да знаете.

Ок, лажам.

Тебе ко ќе сакаше да ти ѕвонит како успеваше?:(
Нели незнајт да читат и да запишит број?

Професорот и вика на една ученичка која е плавуша:
П:Сеа ќе ви кажам еден виц за плавуша.
У:Ама професоре не е фер!
П:Епа тогаш ќе кажам за русокоса.
У:Eпа добро тогаш. :)

Леле гарант е девица у хороскоп. Ауууууууу најлоша клетва е да посакаш некому детето да му биде девица у хороскоп.

Мора да е до тоа, да. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom