Кој е најдобар телефон за слушање музика?

• Креатор на темата Креатор на темата bastard
  • Време на започнување Време на започнување
Па земи си ајпод ондак :)

Според мене од Nokia XpressMusic некоја... Еве јас на мојата кога ставам слушалки музиката е гласна и чиста, да те е мерак да слушаш..
А плус имаат и bass booster така да кога ќе пуштиш некоја песна со јак бас мозокот може да ти го побрка :))))
И кога тонот е до крај не слуша никој и да стои до тебе. Освен ако не сакаш да се праиш јак па да пушташ до крај и другите да ти викаат леле колку јаки слушалки има овојјј :)))

има добри сони ериксоновци вокмени...
иам сретнато кинеска верзија на нокиа со претерано многу глас... сепак чудно ече глас, а не троши многу батерија.. доагаше со мали звучници (како тие на с.ериксон)... за 70-80 евра мислам беше... е сеа, колку траеше незнам.. но беше задоволен човекот, за 70 евра користи 1.5 година телефон којшто кошта 300+ евра...

јас имам ајпод нано....слушалките највеке вредат и басс имат,а да земеш ајпод нано по ти се исплака од телефон,а ако веке зимаш телефоно нокиа ке си земеш "Nokia 5800 и Nokia 5530 (и двата се XpressMusic)"

Јас имам SE W800i Walkman серијата со оригинални слушалки и звучници и одличен е за музика слушање, само што е стар модел ама не го давам за никакви х - преси :D Ама дека сега и да ги нема овие телефони од Walkman, земи си Нокиа :)

кој сакаш модел на сони ериксон ( али најбоље вокмен ) во комбинација со слушалкиве

1256138816_Novaya_garnitura_Stereo_Portable_Handsfree_HPM_77.jpg

ПОДОБРО НИКАД ! каков бассссссс каков звууууууууууукккк :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

5130 го заборавивте :)

Го приклучувам на појачало и правам журка со телефон :icon_lol:

Nokia 5800.

До сега немам чуено телефон или mp3 плеер што вади подобар звук од овој телефон, на звучки или слушалици. Тоа е всушност и единствената причина зошто не сакам да го продадам и да си купам некој помодерен телефон.

Имав 5800 и најдобар е за слушање музика. Слушалките фантазија.

Сите од SE Walkman серија! :smir:

Иначе ставете ги овие слушалици на БИЛОКОЈ телефон па ќе праиме муабет!

ShureSE535.png

Ајподот не е ништо посебно, имам Нано, и не вади којзнае каков звук. Тоа за слушалки. А за звучници најдобри има НокиаН73 и речиси сите СониЕриксони. Користев СЕ-К750 повеќе од 3 години и во средно кога пуштавме песни и звуци и било што мојот беше најгласен.

Едноставен одговор, Iphone. Никој неможе да му парира ни приближно.

Тој што ја има мојата мемориска картичка. :proud:

И да, како што спомнаа погоре, SE било кој плус Walkman слушалки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom