Кој е најдобар играч на Кајгана CS серверите?

• Креатор на темата Креатор на темата High-elemenTS
  • Време на започнување Време на започнување
e dobro de sto ja sum utepal 8 na edna runda i plus sum deaktiviral bombata znaci 11 kils na runda ova e :vozbud: :vozbud: :vozbud:

e dobro de sto jas sum utepal 6 u edna rucna i plus sum deaktiviral bombata znaci 9 kils na runda ova e :vozbud::vozbud:

A plus edna druga runda sum utepal so noz 3jca i cetvrtiot se zavrte i ne mozev da go kolam pa mu udriv pistol :vozbud::smeshko:

abe pa i vie se karate za u edna runda sto ste napraele
nemoze toa taka
ako igras podolgo vreme i ako se dokazes deka si stvarno dobar ce te znaa svite i ce pisua kom. za tebe ovdeka
a USB ti koga posleden pat si igral na kajgana i si naprael super score?!
ako e taka najdobar e zverot od kanada(poraneshen 4len na 666 i na FEK od Tetovo) uste ka pamtim za kanter de4koto super si pucal pozz do nego

Последен пат кога паднав со точак ја скршив раката на две места (=

hahaha malu ti e :D
da 4uknem ja u drvo nisto neam skrsheno :D
ama iam salta praeno i volanot od to4akot u ruka mi ostanal a to4akot na drugata strana od gradov :D:D:D

Oj sedi be!!!Tetovcani znaat samo so snajper awp i cela igra taka ja tepat!!!Ako vi kazam koj najdobro igra toa se nekoi sto spijat po cel den na kompjuterot...Najmnogu me nerviraat kamperi...Ama i za niv ima lek...Igrav so drustvoto CS i edno dete non-stop kampirase...go nacekav SO NOZ-Se zbrka toa dete...Ne znaese so da napravi poprvo...Od togas natamu ne mu tekna uste ednas da kampira...Inace dobar sum(taka mi vikat):toe:

Ехее, еднаш плукнав нагоре и ми се врати плукањцата у фаца

dajte nekoj admin da reagira sto e ova jas ova jas ona epten zabega temava

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom