Кој е најдобар играч на Кајгана CS серверите?

• Креатор на темата Креатор на темата High-elemenTS
  • Време на започнување Време на започнување
haha e de be shorty jas ednac pisav na edna tema 2 pati off topic i ajde brisete gi veke ovie mislenja........heheehhe

nc nc nc rasipua4i na tema ej bez veze muabeti daj zborite toa sto temata bara da zborite a ne sto ste napraele :D
Njabolji igra4 hmmm.... GarfieID :D:D:D pa ja :D:D:D pa zverot :D:D:D i.t.n. :D

Hmz ... Ako bidam realen a obicno sum ... spored mene najdobar igrac na KGN e kgn.SBEPOT ... ednostavno dare ima konstantno dobar skor , a za ostanatite ... ne deka ne se dobri eve konkretno zboruvam i za mene lichno ... vleguvame na serveri ednostavno sleduva opushtanje i poslem nemozes da se vratis fo fazon na dobra igra i od tuka sleduva rezultat ne nekostantno dobra igra shto nekoi go narekuvaat neodenje ili sl ... No fakt e deka na kajgana ima dobri igrachi .... No spored mene Dare e No.1 , a vanilah ne sum go gledal i ne sum igral protiv nego i nemozam da kazam ...
Malce filozofski odgovor no realen spored mene :)
Ps. Dobar igrac koga e skoncetriran na igrata ne moze da ima losh skor ...
pozz decki ...

Hmz ... Ako bidam realen a obicno sum ... spored mene najdobar igrac na KGN e kgn.SBEPOT ... ednostavno dare ima konstantno dobar skor , a za ostanatite ... ne deka ne se dobri eve konkretno zboruvam i za mene lichno ... vleguvame na serveri ednostavno sleduva opushtanje i poslem nemozes da se vratis fo fazon na dobra igra i od tuka sleduva rezultat ne nekostantno dobra igra shto nekoi go narekuvaat neodenje ili sl ... No fakt e deka na kajgana ima dobri igrachi .... No spored mene Dare e No.1 , a vanilah ne sum go gledal i ne sum igral protiv nego i nemozam da kazam ...
Malce filozofski odgovor no realen spored mene :)
Ps. Dobar igrac koga e skoncetriran na igrata ne moze da ima losh skor ...
pozz decki ...

+1 :smir:

Абе добро Жиле ама не може сите да тепаат нерви на играва дур ја играат. Се тепаат нерви на Клан Вар. А вака на паблик повеќе има заебанции.

Абе добро Жиле ама не може сите да тепаат нерви на играва дур ја играат. Се тепаат нерви на Клан Вар. А вака на паблик повеќе има заебанции.
Se soglasuvam so tebe :) No ima momenti koga me faka inat na server i gazam se ... ednostavno vpien sum vo monitor i nishto ne prebeguva :) Zrtva na vakva situacija beshe nekni iLe :) Prashajtego ke vi kaze :) heheh :vozbud: Hehehehe
Pozz iLe :smir:
Ps. Za awp si najdobriot sdhto go imam videno :) Pred nekoj den bash mu pishav na garf na server , citat moj: koga shorty zeme awp jas ke si pishuvam kill :) :) :) hahahhhaha

Se soglasuvam so tebe :) No ima momenti koga me faka inat na server i gazam se ... ednostavno vpien sum vo monitor i nishto ne prebeguva :) Zrtva na vakva situacija beshe nekni iLe :) Prashajtego ke vi kaze :) heheh :vozbud: Hehehehe
Pozz iLe :smir:
Ps. Za awp si najdobriot sdhto go imam videno :) Pred nekoj den bash mu pishav na garf na server , citat moj: koga shorty zeme awp jas ke si pishuvam kill :) :) :) hahahhhaha
Потврдувам :bilder: Бтв, он топик, и leux го додавам у листата, дека коа го пишав првиот пост на темава не беше актуелен на серверот. Додуша и сега не влага многу, али коа влага влезено е :smee:

Леле стварно тој Леукс... на купот 5 душе не нареди. Многу јако играше.

Pa dobro jas mislam deka nadobar igras e Sbepot tuka nekade se so tsumase..Leuxinator ne mie nesto bash ednas igrav protiv nego ne se pokaza nekako pa nemozam da kazam zanego :)

Глеам многу сте се задлабочиле во темава :pos:

Кантер играв пред 3 години ... и сеа не пратам на кајгана сервериве многу многу кој, како игра ... Него вие кажувате кој е најбоље според што ? Сте го вишле еднаш петорица убил и ... најбоље е. Не можете така да глеате. Може братучет му го играл тоа убиство :pos:. И да се навратам, што ми беше зборот ... Не можете да кажете дека некој е најдобар коа сте го глеале само една партија или едно убиство. Некој неутрален треба да ве надгледува подолго време сите како играте, па да заклучи кој е најдобар.

п.с. Извинете што ви упаднав во темава, продолжете си да си се фалите себеси, или некои ваши другари :)

momci.. za mene najdobri igraci bi bile : Da.Crew ! (opasen so sniper) , Alak (opasen vo sicko :D ) , iverson (my favorite player) i taka ... pozz

Metono1 aka da.crew e najjak, govorete so sakate :)

Bila bong... razmisli 2 pati pred da se zakanis na nekogo, ti kazuvam od iskustvo ;)

Ок дечки мислам дека претеравте. :D

Бек он топик. Д Ман ме изненади вчера. Добри убиства имаше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom